Izpārdošana

€8.32

€16.30

ZTTO 6 7 8 Ātrumu Ķēde Kalnu Velosipēdu Ceļu, Velosipēdu Daļām, Augstas Kvalitātes Izturīgs Ķēdes trūkstošais posms, lai daļām K7 Sistēma

Pievienot atsauksmi

Drošības norādījumi uzstādīšanai:

Lūdzu, pievienojiet 8-ātrumu, kas veltīta ķēdes gadījumā pārslēgšanas defekts.

Kā tas ir patēriņa preci, lūdzu, nomainiet to regulāri.Ar funkciju vienkārša instalēšana un montāža, lūdzu, izmantojiet ķēdes kuteris, cimdi un smērvielas, kad jūs aizstājat.

Ķēdes griešanas ir nepieciešams garuma regulēšana, instalējot pirmo reizi.Lūdzu saskaņot pārnesumu pozīciju pirms griešanas un pārbaudiet leņķi pārslēdzēju tajā laikā.Tas ir labāk, lai novērstu ar saimniecības vadu gadījumā, par lidošanu, kad griešana.

Piesardzības pasākumi tīrīšana

Lūdzu, jāuztur regulāri, tā kā nedrīkst ietekmēt veiktspēju.Saglabāt virszemes ķēdes sausa, noslaukot ķēdes ar salveti un dvieli, pēc tam, kad palaist.

Ar parasto mazgāšanu, eļļu, smērvielas ar eļļas un noslaukot nost netīrumiem un vecās eļļas ir pietiekams.Lūdzu neizmantojiet sausā daļas tīrīšanas līdzekļus . (Ja netīrumi ir grūti noslaucīt, jūs varat to atkārtot.Tas ir labi ar ķēdes eļļu, kas jūs izmantot regulāri.)

Lūdzu atturēties no darbībām, piemēram, iemērcot šķidrā daļas tīrāku.

Tagi: 8 ātrumu ķēde, noņemt ātro saiti, 7 speed ķēde, ybn ātri saiti, 9s ķēdes, ztto k7, sony 5 ii, trūkstošais posms ķēdē, 8 ātruma velosipēda ķēdes, komplekts mtb
Modeļa Numurs 8s

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti