Izpārdošana

€38.23

€54.63

Koka Dzeguze Pulkstenis Dzīvojamā Istabā Sienas Modinātājs Putnu Īss Mūsdienu Chiming Pulksteni Bērni bērnu Rotājumi, Mājas Rotājumi 30E

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1.Pārtraukt hronometrāžas funkciju naktī.Šis produkts ir bez hronometrāžas funkcijas starp 10:00 un 5:00 vakarā.Produkta IC ir funkcija, kas kontrolē vakara laikā.Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, rīta un vakara laikā, pielāgojot laikā.Lūdzu, izņemiet C 2 baterijas, ja jums nav nepieciešams administrators funkciju.

2.No 6:00 līdz 9:00 pm, strausu būs vilni savus spārnus un dara "bougainvillea, audums ielejā..." skaņu (skaņas pāris reizes), gudrs un spilgts, svaigs un salds.Automātiski apstājas laiks, naktī un netraucē jūsu atpūta.

3.Taivānas "Saule" zīmola klusa kustība, precīzu laiku, palielināt "priekšā regulēšanas pogu", ērtāk.Ar lēnu swinger, tā šūpoles vairāk skaisti un eleganti.Krāsains krāsu, izsmalcinātu un elegants, vienmēr ir piemērots jums, Nordic style dizains, svaigi un vienkārši.

4.Reset funkcija.Ja tur ir kaut kas jums nav saprast, operācijas laikā, lūdzu, atiestatīt visas baterijas, pagaidiet 1 minūti un pēc tam atgrieztos pie sākotnējiem iestatījumiem.Pēc restarta, izpildiet norādījumus.

5.Citas funkcijas.Pēc taustiņa DEMO pogu, jūs varat pārbaudīt hronometrāžas funkciju, putnu nenāks ārā, reižu skaits, kad DEMO poga ir nospiesta neatbilst laiku; nospiežot taustiņu SET pogu un laiks, laiks, stundas ziņojums būs 1 stunda un 1 stundu.Ja tā nav, nospiediet šo pogu, lai pielāgotu; nospiežot pogu nepareizi, reižu skaits un laiks būs ne mača, lūdzu, ņemiet vērā,.

Informācija:

Krāsa: balta, pelēka, sarkana, zaļa

Kustība: Sun zīmola kustība

Specifikācijas (apm.): augstums 47.5 cm/18.7, jo, platums: 26.5 cm/10.43 jo, biezums 5.6 cm/2.2

Akumulators: Kad pastaigas, šūpuļzirgs 5. akumulatoru (2 mezgli)

Materiāls: ABS, MDF

Piezīme: Tas ir ieteicams izmantot oglekļa bateriju.Ja tas nav lietots ilgāku laiku, lūdzu, izņemiet akumulatoru.

Kastes izmērs: apmēram 34*35*11cm/13.39*13.78*4.33 jo

Instrukcijas:

1. Noņemt svārsta no svārsta bajonetes

2. Pagrieziet skaļuma regulēšanas taustiņu uz MAX vai MIN.Kad skaļuma regulēšanas pogas ir IZSLĒGTĀ stāvoklī, jūs nevarat dzirdēt putna balss.

3. Pielāgojot laikā, pārliecinieties, lai pielāgotu laiku virs paneļa, un pielāgot to ar 5:50 pašā laikā virzienā.Lūdzu, neregulējiet to pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, to radīs laiks, laiks, lai būt neprecīzi.

4. Kustībai izmanto oglekļa bateriju No. 5, lēni svārsta ierīce, kas izmanto vienu elektrisko oglekļa AA baterijas, un otrs akumulators ar divām C baterijas.

5. Savukārt, laika slēdzis, lai regulētu laiku līdz 6:00

6 Pēc dzirdes skaņu zvanu, putns sāka zvanīt, un sauc 6 reizes.Šis laiks ir 6:00 no rīta.

7. Pēc tam pielāgojiet laiku, lai noregulētu uz pašreizējo laiku.Tas nav svarīgi, kad laiks ir pielāgots punktualitāte.

8. Pievienot svārsta uz lēnas svārsta stienis.

Saraksts:

1*Dzeguze Sienas Pulkstenis

Tagi: daudz koka sienas pulkstenis, dzeguze, pulkstenis fm radio, liels sienas pulkstenis stacijas, skatīties koka, cukoo sienas pulkstenis, modinātājs ciparu, pulksteņa dzeguze, dzeguze koka, pulksteņi sienas mājas dekors dzīvojamā istaba koka
Sienas Pulkstenis Tips /
Svars 1200/g
Motivity Tips Digitālā
Veids Sienas Pulksteņi
Garums 475mm
Platums 26.5/cm
Gadījumā Izvietojumu Dzīvojamā Istaba
Korpusa Materiāls Plastmasas
raksts Karikatūra
Forma Kvadrātveida
Modeļa Numurs Sienas Pulkstenis
Materiāls Plastmasas
Iezīme Citi
Kopā Atdala
Displeja Tips Adatu
Stils Īsumā
Diametrs 26.5/cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti