Izpārdošana
LIASOSO 2018 3d Drukas Unisex Vīriešu un Sieviešu Treniņbikses Doge Dzīvnieku Husky Sejas Gadījuma Harajuku stils Sviedri Bikses Joggers bikses X0483 Skatīt lielāku

€18.12

€24.16

LIASOSO 2018 3d Drukas Unisex Vīriešu un Sieviešu Treniņbikses Doge Dzīvnieku Husky Sejas Gadījuma Harajuku stils Sviedri Bikses Joggers bikses X0483

Pievienot atsauksmi

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu

Materiāls: Poliesters

Izmērs: S/M/L/XL/XXL Piezīme: Šis ir Āzijā izmērs, 2 izmēru mazākas nekā ASV,ES,UK,AU izmēra, lūdzu, izvēlieties izmēru lielāku, nekā jūsu parasto lielumu.

Lūdzu pārbaudiet savu ( Gūžas , Viduklis , Garums), lai pārliecinātos, vai tas jums der

Piezīme: sakarā ar mērījumu katrs cilvēks dažādos veidos , kļūda var būt 1-3CM , lūdzu, saprast .

Reālu attēlu, Redzams,Augsta kvalitāte,Visi stils ir pašu attēlu, redzams,Rūpnīcas Atjauninājumu.....

LAI PIRCĒJI

MŪSU PAKALPOJUMU

Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot TradeManager ja jums ir kādi jautājumi, Mēs nekavējoties reaģēt, Ja mums nav online, Jo laika starpība, lūdzu, nevilcinieties, lai e-pastu mums, mēs jums atgriezenisko saiti, lai jums 12 stundu laikā.

MAKSĀJUMA

Mēs pieņemam Darījuma, Kredītkartes, Visacard, Mastercard, TT un Naudu moneybookers.Ja jums ir nepieciešams pievērst, izmantojot citus veidus, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai internetā TradeManager.

Lūdzu, apstipriniet savu piegādes informācija uzmanīgi, pirms maksājumu, pievienojiet savu adresi, dūri un uzvārds, pasta indeksu, telefona numuru, utt.Mēs stingri aizsargāt jūsu privātumu.

PIEGĀDE

Piegādes izmaksām un piegādes laiku būs ļoti atšķirīga, kad piegāde uz dažādām valstīm.

. 1 Kuģniecības izmaksas:

Tagad mēs nodrošinām bezmaksas piegāde uz lielāko valstīm caur China Post Air Mail / Parcel Service.

Mēs arī bezmaksas piegāde uz theUnited Statesvia ePacket .

2. Piegādes laiks

Parasti, jūsu prece tiks piegādāta noteiktajā 4-7 darba dienu laikā pēc tam, kad esat pabeidzis maksājumu.

Tas ir lētāk, bet lēnāk, ja postenis ir Bezmaksas Piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Mail / Paka vai ePacket.

Parasti, piegādes laiks ir šāds:

ToUSA,Kanāda,Austrālija,Jaunzēlande, Lielākā daļa Āzijas valstīm :10-20 dienas.

Uz Lielākajām Eiropas valstīm: 15-25 dienās.

ToRussian Federācija: 30-35 dienām

ToBraziland citām lielākajām valstīm inSouth America: 30-40 dienas

PIEZĪME.Piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķiem Attālās valstīs un stingras Muitas (egBrazil) Būs padarīt ilgāk nekā 4 nedēļas, lūdzu, esiet pacietīgi.Ja jūs nevar gaidīt, ka ilgi, lūdzu, izvēlieties citu nosūtīšanas veidus, kā, piemēram asEMS, FedEx, UPS, DHL, ARAMEX, NODEVU, KRIEVIJAS GAISA utt.

Lūdzu, sazinieties ar mums:

1. Ja jums novietot vairākus pasūtījumus vai lielu pasūtījumu, kas jums ir nepieciešams kombinācija, kuģniecības, piemēram, DHL,EMS, FedEx, UPS, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atradīsim labāko risinājumu ietaupīt jūsu izmaksas!

2 Piliens kuģniecības:..!Ja jūs esat atkal pārdevēju-vajag mūsu drop shipping service (mēs piedāvājam piliens kuģniecības pakalpojums), Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu labāko servisu un vairāk dalīties kvalitātes modes preces ar saviem klientiem Mēs nevarēsim atklāt kādu no mūsu informāciju, tikai savā vārdā, laipni lūdzam jūs testēšanas jebkurā laikā.

MUITAS NODEVA UN NODOKLIS

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgs par visu Muitas nodokļu un importa nodokļi un maksa jūsu valstī.Mēs palīdzēsim jums paziņot, objektu, kā dāvanu ar zemu vērtību.

ATGRIEŠANA UN APMAIŅA

Visas mūsu preces būs pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu visiem mūsu klientus ar visaugstākās pakalpojumu.Ja jūs neesat apmierināts kādu iemeslu dēļ, jūs varat atgriezt preci, lai mums, saskaņā ar sākotnējo stāvokli, 7 dienu laikā pēc saņemšanas par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms jūs atgriezto preci, lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešanās maiņas instrukciju.Mēs atmaksāsim jums pēc tam, kad saņēmis preci.

Lūdzu, ņemiet vērā: pircējs nepieciešams maksāt kuģniecības izmaksas par preču atgriešanu vai apmaiņu.

ATSAUKSMES

Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums patīk mūsu produkti un apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Tas būtu appreciated.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai izstrādātu problēmas.Paldies.

Tagi: harajuku augšu, harajuku stils, piparmētru kravas bikses, dodžs krekls, Harajuku, jogger elsas, vīrieši street wear, vīrieši streetwear, vīrieši husky, 70 printeri
Biezums Midweight
Auduma Veids Broadcloth
Vidukļa Izmērs(collas) -
Modeļa Numurs 3D
Priekšā Stils Dzīvoklis
Apdare raksts
Slēgšanas Tips Aukliņu
1 Augstas kvalitātes materiāla,poliesters un spandex,Mīksts materiāls confortable
Viduklis Veids augsts
4 smieklīgi izdrukāt jogger bikses, ideāls pusaudžu,juniori zēni meitenēm sieviešu
Stils Normcore/Minimālisma
2 Elastīgs viduklis ar aukliņu,hipster jaunums atdzist dizaina braukšanai
Fit Tips Brīvs
Materiāls Spandex
Elsas Stils Taisni
3 3D digitālā drukāšana, divi pusē iespiests skaidri un izturība,unikālo dizainu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garums Ankle-Length Pants

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti