Izpārdošana

€9.44

€13.88

Jauns Dizains 1gb 26*122cm Graujošas Modelis Lācis Skate Griptape izturīga Skeitborda Smilšpapīrs Ielu Skeitborda Klāja

Pievienot atsauksmi

Jauns Dizains 1gb 26*122cm Graujošas Modelis Lācis Skate Griptape izturīga Skeitborda Smilšpapīrs Ielu Skeitborda Klāja

Pircējiem ir Jāzina:

Šī cena nav nto ietver apdrošināšanas un visiem nodokļiem, importa valstī .visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.paldies par jūsu sapratni.

Ņemot vērā laika starpība starp Ķīnu un dažādās valstīs , kad jūs pārlūkojot produktu savā veikalā.Mēs varētu ne uz līnijas , bet, lūdzu, esiet droši , mēs skatītu veikalu katru dienu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, atsūtiet man ziņu , es jums atbildi, cik ātri vien iespējams.Ja jūs veicat pasūtījumu , mēs jums piegādāt preces iespējami īsā laikā.paldies par jūsu sapratni un atbalstu.

Turklāt , loģistika , vai nu Ķīna Post Gaisa vai EMS , dažreiz tas var nebūt displejs reālā laika loģistikas informāciju par jūsu pasūtījumu, lūdzu, neuztraucieties , mēs vienmēr vaicājumu loģistikas informāciju, lai jūs oficiālajā mājas lapā, un veikt ekrāna šāvienu, pēc tam nosūtīts uz jums.

Tagi: valdes skeitborda, vīriešiem, skrituļdēļi, plastmasas skeitborda, bumbu lācis, airscrew, pro longboard rokturi tape, forma skeitborda, valdes skate, karti klāja, electr skeitborda
Izmērs 24*120cm
Materiāls Smilšu
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Gadījumā Cilvēki VĪRIEŠI
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Valdes Kategorijas Flat-Plate
Modeļa Numurs EFWEF97889
Izmērs mm 48inch*9.4 collu
Veids Skeitborda Daļām

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti