Izpārdošana

€11.76

€23.52

Adīšanas Bezšuvju Jogas Komplekts Sporta Krūšturi Un Zeķes Augsta Vidukļa Sporta Uzstādīt Sieviešu Fitnesa Apģērbu Svītru Raibs Sportwear Sievietēm

Pievienot atsauksmi

Ieteiktu jums

Piezīme:

1.Izmērs ir ilustrēti ar konkrētiem mērījumiem, un kas ir Ķīnas Stends,lūdzu, pārbaudi, pirms laišanas pasūtījumu,LŪDZU, IZVĒLĒTIES IZMĒRU SASKAŅĀ AR DETALL MEAAUREMENTS,NE TIKAI IZMĒRS,Mūsu izmērs nedrīkst pats kā jūsu standarta. 2.Pircējiem būs jāmaksā par importa nodevas,nodokļi un izmaksas, kas nav iekļautas objekta cena un piegādes izmaksas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai samazinātu risku par muitas nodokļiem. 3.Excemption noteikums: pārdevējs nevar būt atbildīgs par neizdevušos piegādi vai piegādes kavējuma gadījumā pasūtījuma dabas katastrofas,karš vai citi cēloņi ir nepārvaramas varas apstākļi.

Garantija:

1.Ja iepakojums nav jāierodas,mēs nosūtīsim jaunu, lai jūs. 2.Katru jogas komplekts ir 100% jauna un laba kvalitāte. 3.Pasūtītās preces 3-5 dienu laikā. 4.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs varat atgriezties to.

Atsauksmes:

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums visas piecas zvaigznes POZITĪVAS ATSAUKSMES. 2.Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem,pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti,mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu, lai jūs un jūs apmierināti.

Tagi: uzvalks joga, sporta apģērbs sievietēm, sporta komplekts, sporta valkā, zila sporta komplekts, gymshark, joga kopumu krūšturis sievietēm, sporta komplekts sievietēm, boho fitnesa komplekts, biksītes, krūšturis sportam
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Tērps Fitnee,Joga,Skriešana,Treniņu
krāsa Sarkans,Zils,Pelēks,Melns
Vienuma Tips Bezšuvju Jogas Komplekts
style3 sporta sievietēm
Auduma nosaukums kokvilnas sajaukts
gadījumā sezona Vasaras, Ziemas, Pavasara, Rudens
Elsas Garums Pilns Garums
Izmērs XS,S,M,L
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
style5 laiks drēbes sievietēm
Sporta Veids Joga
Materiāls Neilona
style2 Fitnesa Apģērbs
style4 laiks komplekts sievietēm
2 Gab. Komplekts Sporta Krūšturi un Zeķes
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Svītru Raibs
Iezīme Elpojošs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums fkafit
Modeļa Numurs FXK267
style1 sporta uzstādīt sieviešu fitnesa

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti