Izpārdošana

€11.26

€18.77

Ultra Light Sieviešu Mokasīni Dzīvoklis Kurpes, Adītas Zeķes, Čības Paslīdēt Uz Gadījuma Sekla Kurpes Elpojošs Mīksto Kājām Trenažieri Melns

Pievienot atsauksmi

Ultra Light Sieviešu Mokasīni Dzīvoklis Kurpes, Adītas Zeķes, Čības Paslīdēt Uz Gadījuma Sekla Kurpes Elpojošs Mīksto Kājām Trenažieri Melns

Kā izvēlēties pareizo izmēru? 1. pasākums Kāju garums (Mīļākie fotogrāfijas). 2. Atrast "Amerikāņu izmērs" no jūsu mutes garums metru izmēru! 3. Lūdzu, nav pasākums, jūsu potītes garuma.Tas atšķiras no jūsu potītes garuma. примечание: 1. Mērījums ir lielākā izmēra.Pieļaujamā kļūda ir ap +5 mm Aptuveni Pirms pasūtīšanas rūpīgi salīdzināt izmēru loksnes ar garumu jūsu kājām. 2. Lūdzu, izvēlieties vispiemērotāko izmēru, pēc mūsu izmēru tabulas!Tas ir ļoti svarīgi.Paldies par jūsu sapratni un sadarbību.jums patīkamu iepirkšanos! 3. Если вы не знаете Kā Izvēlēties Pareizo Izmēru Vai jums ir kādi jautājumi par šī produkta, lūdzu.lūdzu, sazinieties ar mums, Mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi, cik drīz vien iespējams.

Mēs piešķiram lielu nozīmi iepakošanas katru daļu, lai nodrošinātu drošu piegādi jums.Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet, vai iepakojumā, pirms parakstīšanas, lai saņemtu paketi gadījumā, ja zaudējumu vai kaitējumu, un pēc tam ierakstīt ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, jūs varat uzņemt fotoattēlu, kas mums ir, mēs varam atrisināt jūsu pirmā problēma.

Gaisa pasta Ķīnā parasti ilgst no 15 līdz 60 darba dienu laikā (90 dienas Brazīlijā).Ja jums ir nepieciešama regulāra preces pārdošanai, lūdzu, izvēlieties režīmu, piegāde.EMS /DHL bez Tā arī maksā papildus kravu (piegādes laiks 5-7 darba dienas).Tas ir ātri.Laipni lūgti manā veikalā un atradīsiet preces, kas jums patīk.

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mūsu pēc dienesta darbinieki pirms atdod to.

3. Ja ir kvalitātes problēma ,lūdzu ņemt priekšstatu par mums.Mēs atrisinātu tā, lai jums 24 stundu laikā .

4. Ja jūs nevarat saņemt iepakojumā 60 dienu laikā ,mēs atgriezīsim jūsu naudu (Brazīlija 90 dienām).

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums piecas zvaigznes.Komentāri.

2. Ja jums ir kādi jautājumi vai jautājumi par jūsu darījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājot ziņu.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, sūtiet savu e-pasta adresi vai sūdzībām, kas saņemtas no mūsu menedžeri.Jeru.

Tagi: apavi meitenēm apavi sievietēm, neona zeķes, kurpes, sporta apavi, addidas kurpes sieviešu čības, staigāšanas kurpes, zeķes, čības, sieviete, zeķes, kurpes, sporta apavi, kristāla zeķes sneaker kurpes sieviešu, zeķes, kurpes bling čības, dārgakmeņu zeķes, kurpes sieviešu čības, pavasara apavi čības, kurpes sieviete, zeķes, kurpes sieviešu čības reinstones
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
krāsa Zaļa, Melna, Rozā, Pelēks
Sezona Pavasaris,Vasara,Rudens
Modes Elements Sekla
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zolīte Materiāls EVA
Papēža Augstums Dzīvoklis (≤1cm)
Slēgšanas Tips Slip-On
Modelis Tips Cietie
Zīmola Nosaukums VEAMORS
Virsas Materiāls Kokvilnas Audums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 36 -42,Plus size, Big Size
Oderes Materiāls NAV
Stils Gadījuma,Normāls,Moderns,Vienkāršs,Sporta
Modeļa Numurs 1909

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti