Izpārdošana

€18.71

€22.55

Jeep Renegade 2016 2017 2 GAB ABS Chrome Auto Sānu Durvis Atpakaļskata Spogulī, Aizsargāt Rāmja Vāks Apdares Auto Stils Aksesuāri

Pievienot atsauksmi

Pievērst vairāk uzmanību, lūdzu!Ja jūs pērkat šo produktu, mēs nosūtīsim jums 1 GAB 3M līmlentes par brīvu.Uzstādīt: fit for Jeep Renegade 2016 2017 Iespējas: 100% pavisam jaunu.Uzlabo izskatu jūsu automašīnai.Augstas kvalitātes ABS ar Profesionālo Delikāts Galvanizācijas Chrome.Instalē, izmantojot iepriekš piemēroto 3M pašlīmējošas dubultā novietotās lentes.paketi, ieskaitot: 2 gab Vairāk Uzmanības: 1.Ja jūs vēlaties, lai sasniegtu vislabāko efektu, jums ir jāpārliecinās, ka virsma auto ir jābūt TĪRAI UN SAUSAI, pirms jūs sāktu instalēšanu. 2.Pēc tam, kad jums piestiprināt šo produktu par precīzu atrašanās vietu, jūs varat nospiest ir grūti, lai pārliecinātos, ka piestiprināts vairāk saspringts. 3.Lūdzu, izvēlies, saulainā dienā, lai instalētu šo produktu, un palikt sausa pēc uzstādīšanas.Maksājumu & Nodoklis:

Mēs zīme paketi, apakšējā vērtība, kas muitas dokumentus.Mēs darīsim visu, lai izvairītos no aizkavēšanās laikā likvidēšana.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.

Kuģniecības Un Izsniegšana:

1 Mēs kuģis Pasaulē.

2 Iepakojumi tiek piegādāts 3-5 darba dienu laikā, un nāk ar sekošanas numuru tiešsaistē.

3 Amerikas savienotās Valstis, Apvienotā Karaliste, Austrālija Kanāda: 7-16 darba dienas ar ePacket no Ķīnas, gaisa pasts, EMS, vai citos veidos.

4 Japāna, Koreja, Singapūra Krievija: Par 5-20 darba dienas.

5 Brazīlija Dienvidamerikā: Par 20-50 Dienām.

6 Itālija, Francija, Spānija, Vācija Austrumeiropā: 15-60working dienas.

7 Mēs pārbaudīsim postenis uzmanīgi un nodot aizsargs uz iepakojuma, pirms nosūtīšanas.Ceru, ka tas ir labā stāvoklī.stāvoklī.

Atgriešanās Politiku Un Atsauksmes:

Mēs pieņemam atpakaļ, kompensāciju vai maiņas 15 dienu laikā pēc tam, kad pircējs saņēmis bojātu, nepareizu vai nekvalitatīvu preci.Lūdzu, neatstājiet jebkuru Neitrāla vai Negatīva atgriezeniskā saite, lūdzu, Netiks atvērts Gadījumā vai Atgriešanās pieprasījuma vai atstāt zemu reitingu par DSR pirms paziņojumā.Lūdzu, sazinieties ar mums pa eBay ziņu, lai atrisinātu jebkādas problēmas, Mēs jums atbildēsim 2 darba dienu laikā.Paldies tik daudz.

Klientu Serviss:

Tas ir mūsu mērķis, lai jums justies laimīgs veikt darījumus ar mums.Ja ir kāda problēma, lūdzu, sazinieties ar mums caur eBay ziņu.Mēs atbildēsim jums pēc 24-48 darba laikā.Mēs, kas strādā no 9:00 līdz 6:00 pm Pekinas Laika.

Tagi: jeep gladiator led, jeep renegade piederumu 2020, jeep wrangler, ford ranger t6, Hroma Apdare, bufera jeep, jeep wrangler star, jeep renegade miglas lukturi komplekts, jeep piederumi puiši, uzlīmes tlc 200
Materiāls ABS
Modeļa Nosaukums Jeep Renegade 2016 2017
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Modeļa Gads 2016 2017
Vienuma Tips Hroma Apdari
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Īpašas Pazīmes Auto Stils
Automašīnas Modelis Jeep Renegade 2016 2017

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti