Izpārdošana

€10.87

€18.12

Kids Izglītojošās Rotaļlietas Math Spēles Rotaļlietas Spēles galda Mērkaķis Kaķis Saskaņot Balansēšanas Mēroga Numuru Līdzsvarot Spēli, lai Uzzinātu, Pievienot un Atņemt

Pievienot atsauksmi

Math Spēles Rotaļlietas Spēles galda Mērkaķis Kaķis Saskaņot Balansēšanas Mēroga Numuru Bilances Spēles Kids Izglītojošās Rotaļlietas, lai Uzzinātu, Pievienot un Atņemt

Pingvīns un hippo krāsas ir izlases Produkta digitālā krāsu izlases Iezīme: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Materiāls: ABS Piemērots bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.Šī spēle iepazīstina ar matemātikas jēdzieniem, tostarp par numuru atzīšanu, šķirošanas, skaitīšanas un pamata papildus Veicina pirmsskolas vecuma bērniem, lai iepazītos ar skaitļiem, bet jautri Īstenot bērnu koordinācijas spēju ar rokām, acis un smadzenes, Izmantojot augstas kvalitātes netoksisks plastmasas materiāla, labas veselības Ļauj bērniem apgūt jaunas knowladge Puzzle bilances spēles Krāsa: kā rādīt attēlu

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

1.Garantijas laiku-Divus gadus.

2.Lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums, ja jūsu produkts ir dažas kvalitātes problēma,mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Garantijas laiks

1. Parasti, mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu ir apstiprinājusi Dizainadienas.lv.

2. Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaude pirms to nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

3. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās pasta izdevumi būtu jāsedz klientam.

4. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs piedāvājam jums atbilstošu risinājumu.

Atgriezties&Kompensācijas

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Nav nekādu IZŅĒMUMU.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā.

Muitas Nodoklis

Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un /vai nodevu ar savu valsti.Importa nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu.Pārdevējs nebūtu jāmaksā par Nodokļa,Ievedmuitas Nodokļa,Ievedmuitas Maksas.Pircēji, lūdzu apzināti pildīt pienākumu, kas nodrošina nodokļu maksājumu un muitošanu.

Atsauksmes

Mēs piedāvājam mūsu labāko produktu un pakalpojumu kvalitāti.Tiešām ceru, ka jūs esat ļoti priecīgs, kad saņemt mūsu paketi!

Ja jūs esat neapmierināti jebkāda iemesla dēļ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt jebkuru problēmu, līdz esat apmierināts ar savu pirkumu no mums!Liels paldies par jūsu atbalstu un uzticību!

Sūtījumu

1.Lielāko daļu no produktiem tiks nosūtīti 72 stundu laikā(izslēgt holiay un weenkend) pēc tam, kad skaidru samaksu, ko mēs saņemam.

2.Lūdzu, aizpildiet pareizi piegādes adresi un kontakt telefonu par jūsu pasūtījumu, mēs nevaram uzņemties nekādu nepiegādāts atbildību, jo nepareizi Saņēmēja informāciju, kas jums deva.

Tagi: balance board bērniem, pērtiķis skalas, plīša, pērtiķis, matemātika skalas, monkey spēli līdzsvarot, attīstības izglītības rotaļlietas, izglītības spēles bērniem mācīšanās, saldo ciparu spēle, mācīties matemātiku
Brīdinājums Neēd
Funkcijas Izglītības
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas
Vecums > 3 gadiem
Dzimums Unisex

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti