Izpārdošana

€9.85

€16.15

2020 " JAUNĀ 1.2 m Atslēga Ar 2/3 Taustiņu Hamburg-Lock Sakausējuma, Anti-Theft Spēcīgu Drošības Velosipēdu Locīšanas Bloķēšanas Mount Bracket Velosipēdu Ķēdes Atslēga

Pievienot atsauksmi

STILS A

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes, maza izmēra, ērts uzglabāšanas, skaisto izskatu

2. Izturīgs un izturīgs: 26-sadaļā cinka sakausējuma bloķēšanas ķermeni, ir neiznīcināms, anti-griešana un anti-atslēgas caurumu urbšana, pieņem kniežu tehnoloģiju, lai novērstu smashing bloķēšanas ķermeņa.

3. Somijā ABLOY slēdzene kodols, unikālu apļveida bloķēt caurums dizains, var novērst tehniskās atvēršanu.Trīs taustiņi ir arī uzrāda, slēdzenes korpuss ir izgatavots no cinka sakausējuma, un ārpus ABS pārklājumu, kas ir vairāk izturīga un nerūsējoša.

4.26 sadaļā cinka sakausējuma salokāms ķēdes, elastīgu modulāra konstrukcija, īpašas kniedes veikt locīšanas viegli un elastīgi, var viegli uzglabāt, un padara uzstādīšanu un transporta vieglāk.

6. Pievienoto skavu nāk ar praktisku, augstas kvalitātes konsole, ne mugursoma uzglabāšanas un nav jāuztraucas par bloķēšanas nekur likt, augstas kvalitātes neilons plastmasas bloķēšanas rāmis, viegls svars un labu izturību.

Specifikācija:

Svars: 0.735 kg (ar iepakojumu)

Materiāls: ABS pārklājuma ārējo slāni no cinka sakausējuma bloķēšana

Garums: 85cm (pēc paplašināšanas)

Salocīts izmērs: 6.6 * 7.5 * 5.5

Lock: cilindru

Bloķēšanas iestāde: 26-sadaļā pagarināts bloķēšanas ķermeņa kniežu savienojumu

Anti-theft: 12 līmeņa

Iepakojums ietver:

1 x Atslēga

1 x Mount

3 x Taustiņus

STILS B

Funkcijas:

1. Augsts drošības faktors, biezāka tērauda kabelis ir ātrs un izturīgs, ārējā kārta no tērauda kabelis ir iesaiņots, ar PVC, nodilumizturīga un rūsas izturīgs, un izskats ir arī stilīgs un dinamisks.

2. Viegli lietot: Katru slēdzeni ir 2 unikāli atslēgas, nevienam nav pats galvenais.Jums nav nepieciešams izmantot taustiņu, lai bloķētu to, vienkārši snap to kopā, lai izmantot to, kad fiksēts.

3. Drošu kabeļu slēdzeni: 1,2 metrus garš, elastīgs tērauda kabelis var novērst velosipēdu no bojājumiem, ko griešana un PVC pārklājumiem palīdz novērst skrambas un rūsas.

3. Multi-purpose: kopējais garums ir 1,2 m, ļoti piemērots velosipēdiem, skrituļdēļiem, skūteriem, ratiņi, vārti un žogi, restes un zālienu pļaujmašīnas, sporta aprīkojums, ratu, utt.

4. Šis produkts var tikt bloķēta, viegli un bez atslēgas, kas tiek ievietota.Nāk ar diviem taustiņiem, dubultu apdrošināšanas un slēdzenes rāmis, un keyhole ir putekļu vāka dizains tāpēc, ka smilšu un putekļu nav bojājumu, bloķēšanas core

Specifikācija:

Zīmols: WEST RITEŅBRAUKŠANAS

Krāsa: Melna/Zila/Oranža (Izskatu pievilcīgāku, nekā līdzīgi produkti)

Materiāls: tērauds kabeļu + pvc (uzsvars uz materiāla drošības)

Svars: 295g

Garums: 1.2 metri (pēc tam, kad verot vaļā) (garumu nosaka diapazons izmantošana)

Bloķēšanas kodols: asmens vara bloķēšanas core

Galvenais: 2 atslēgas,

Gadījumā scenāriji: velosipēdi, motocikli, elektrisko automobiļu, motociklu, vārti un žogi, restes un zālienu pļaujmašīnas, sporta aprīkojums, ratu, utt.

Iepakojums ietver:

1 x Atslēga

1 x Atslēga Atbalsts

2 x Atslēgas

Tagi: atveriet enerģijas ķēdē, dinoka velosipēdu u lock, velosipēds ulock, durvju slēdzene, profesionāla salokāms velosipēds bloķēšana, kaspersky atslēgas, bremžu diska fiksēšana, sākotnējā locīšanas bloķēšana, pret velosipēda zādzību, velosipēdu slēdzene
Funkcijas 2 anti-theft
Materiāls TĒRAUDA
Veids Cable Lock
1. krāsa melns
Līdzeklis 1 Spēcīgu Pretestību
Svars 1 0.735 KG
Svars 2 0.295 KG
2. veids Cable Lock
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
1. tipa Salokāma atslēga
Garums 1 85Cm
Garums 2 1.2 m
krāsa 2 Melna Zila Oranža
Piemērots Velosipēdi, motorolleri, bērnu ratiņi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti