Izpārdošana

€4.28

€6.58

ZOREYA 7PCS Sukas Komplekts Dabisko Matu Uzacu Skropstu un Uzacu krāsošanai Nagu Suka ar Maisu

Pievienot atsauksmi

Īpatnības: Tas ir augstas kvalitātes make-up otu komplekts. 1.Sari, kas izgatavoti no augstas kvalitātes šķiedras matiem, maigu un gludu. 2. Sari ir ērti pieskarties. 3. Viņi var izvēlēties pulveris bez absorbējošu produkts, tāpēc, ka tas palīdz jums likts uz aplauzums viegli.Parametri: Preces Materiāls: koka rokturis / augstas kvalitātes alumīnija caurule / fiber matu Siltu Padomi: Lūdzu tīrs produkts, pirms lietošanas.Tīrīšanas Metode: Tīrīt ar kādu maigu losjonu, piemēram, bērnu šampūnus vai citas vieglas losjoni.

PAR KUĢNIECĪBAS: 1) starptautisko kuģniecības ļoti ir atkarīga no Post Office, un vietējās paražas.Dažreiz,tas būs iespējams aizņemt ilgāku laiku ierasties,jo īpaši laikā brīvdienu sezonu. 2) Parasti,visas preces tiek nosūtītas ar Dizainadienas.lv Standard Shipping, izņemot šķidriem produktiem.Ja jūs vēlētos, EMS vai citu paātrināta kuģniecības pakalpojumu,lūdzam uzdot mums citāts pirms jūs iegādāties. 3) Ievedmuitas nodokļi,nodevas un maksājumi NETIEK iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādē, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms jūsu pērk. 4) Ja tiek saņemta nepareiza,bojātas,vai postenis nav,kā aprakstīts, lūdzu, ņemiet vērā, mums uzreiz par apmaiņu vai atpakaļ.MŪSU PAKALPOJUMU: 1) Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstāt mums Pozitīvas Atsauksmes un 5-zvaigžņu Detalizētu Pārdevējs vērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 2) Ja jums ir jebkādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, PIRMS jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu. 3) Mēs Varētu Sniegt Bezmaksas Dāvanas Un Atlaide, Ja Jūs Dalīties ar Mūsu Produktiem VK,Facebook,Twitter, YouTube, Pinterest, Instagram, iTao Utt.

Tagi: lēti mac otu komplekts, kronis hijab, ar pildspalvu, otu komplekts, grims popfeel, bambo birste, kas, 3d grima paleti, led tiara, zeova birste, kas, creme lūpu krāsu, rozā rhinestone tiara
Modeļa Numurs ZZ7
Daudzums 7pcs/komplekts
Otiņu Materiāls Sintētisko Matu
Zīmola Nosaukums ZOREYA
Roktura Materiāls Koka
Vienuma Tips Aplauzums Suka
Izmērs standard size
Izmantot Ar Komplekti & Komplekti

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti