Izpārdošana

€16.36

€19.95

Jautrs Sienas Pad Pulkstenis Planšetdatora Ekrāns Modernu Sienas Pulksteni Datoru Pad Pulkstenis Mācību Telpa, Sienas Dekori, Dāvanas Uz Tehnoloģiju Faniem

Pievienot atsauksmi

Jautrs Sienas Pad Pulksteni vai jūs meklējat labi izstrādāta sienas pulksteni?Šī var būt tava iespēja iegūt vienu.Tā ir eleganta melna fona krāsu un dara krāsainiem ar dažādu dizainu skaitu uz tā.Numura zīmes pamatā ir no 12 tālrunis/pad ikonas, padarot to par perfektu dāvanu tech savvy personībām vai kolekciju priekšmeti, quirky un noderīgas lietas.Tā pat var būt ideāls apdares, lai jūs istabu vai plauktiem, ja vēlaties.Jūs varat to izmantot mājās vai birojā, vai ja jūs vēlaties, lai to.

FUNKCIJAS:

Unikāls un krāsaini paredzēti numuri Pasākumi 23 x 30 cm Izgatavots no Akrila Materiāla ar Iespiests Krāsains

Klusums Kustības Pulksteņa Mehānisms

Augstas kvalitātes kvarca kustība mehānismu, kas garantē precīzu laiku, kluss, slaucīšana lietotas, nodrošina labu miegu un darba vidi.

Kvalitātes Nodrošināšana

Ja kaut ko vispār iet nepareizi ar savu pulksteni, kad jūs to saņem, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs apsolām, lai aizstātu bojāto produktu, vai jums kompensāciju.

IEKŠTELPU APDARE:

Šo mājas dekori aksesuāru kalpo mērķis dekorēšanas sienas jūsu mājās vai birojā; Der arī visu veidu telpām, sākot viesnīcu lobiji ar tipisku dzīves telpu.

Laipni Custom Lai:

PATĪK IDEJA, BET NEPATĪK DIZAINS?LET ' S VEIKT JAUNU KOPĀ! – Vienkārši ļaujiet mums zināt, ko jūs vēlētos, lai jūsu īpašu pulksteni un mēs sagatavosim jaunu dizainu jums.Mūsu dizaina komanda būs skice savu pulksteni vairumā gadījumu ietvaros 24 stundām.Jums būs iespēja iepazīties ar to, komentēt un jautāt par pārskatīšanu (ja nepieciešams), līdz brīdim, kad esat pilnībā apmierināta ar dizainu.

Tagi: apaļā pulksteņa mehānisms, 2d sienas pulkstenis, dekori, android planšetdatoru, clok vīriešiem, modernās sienas pulksteņi, liels sienas pulkstenis stacijas, pulkstenis sienas, pulksteņi sienas mājas dekors dzīvojamā istaba koka, sienas skatīties
Diametrs 30cm
Veids Sienas Pulksteņi
Platums 23cm
Motivity Tips KVARCA
Garums 300mm
Materiāls Akrila
Modeļa Numurs CZ-003
Korpusa Materiāls Citi
Gadījumā Izvietojumu Dzīvojamā Istaba
Forma ĢEOMETRISKAS
Zīmola Nosaukums Vinila Pulksteni
raksts anotācija
Stils Īsumā
Displeja Tips Adatu
Iezīme Antīks Stils
Kopā Atdala
Sienas Pulkstenis Tips Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti