Izpārdošana

€7.02

€8.46

Mīksto Triecienizturīgs Gadījumā Huawei Mediapad T5 10 10.1 AGS2-L09 AGS2-W09 AGS2-L03 Trīs reizes Stāvēt, Gulēt, mosties Aizmugurējo Vāciņu Būtiska

Pievienot atsauksmi

Apraksts: 100% eAmpang zīmolu produktu,augsta kvalitāte .Biznesa augstas kvalitātes pu ādas mīksta silikona smart flip stends tablet gadījumā Pu ādas +mīksta silikona vairāk izturīgas,pilnībā peotective,aizsargāt jūsu galda, nesabojājot.Nekustamā planšetdatoru tests,caurumi perfekti.Piemērots Huawei Mediapad T5 10 10.1 AGS2-L09 AGS2-W09 AGS2-L03 Reālu Foto: Pakalpojumu:

Produkta kvalitāte – Godīgs pārdevējs pārdot labas kvalitātes produktus ,mēs 100% pārliecināts, ka ikviens produkts ir testēts un pārbaudīts, pirms nosūtīšanas .

Sūtījumu – Mēs izmantot Dizainadienas.lv standard shipping ,DHL,Ups vai citu nosūtīšanas veidu ,jūs varat redzēt atjaunināt izsekošanas ziņu uz platformas .Ja aizsardzība laiks būs vairāk, bet jūs joprojām nevar saņemt produkta,lūdzu sazinieties ar mums ,mēs pārbaudīsim problēmu vai pagarināt aizsardzības laiks, lai jūs .

Pēcpārdošanas pakalpojumu – Ja produkta kvalitāte ir kāda problēma,laipni aicināti sazināties ar mums ,mēs atbildēsim jums, vai arī piedāvā labu risinājumu 24 stundu laikā.

Vairumtirdzniecības vai custom – vairumtirdzniecības lai iegūs labāku cenu ,mēs arī ļauj custom pasūtījumu,ja jums nepieciešams tos ,laipni aicināti sazināties ar mums .

Atsauksmes – Ja jums patīk mūsu produkts, un jums ir gatavi, lai parādītu to ,priecāsimies,tas palīdzēs mūsu jauno klientu, lai tas un tas veicinās asv .

CERU, KA JUMS IR JAUKA IEPIRKŠANĀS PIEREDZI,PALDIES!

Tagi: hyawei mediapad m5, mediapad t5 telpas, gadījumā huawei mediapad t5 planšetdatoru, huawei mediapad t5, Cilnes, roktura huawei mediapad m5, ags2 w09, huawei t3 l09, gadījumā, huawei mediapad t5, mazda 4 pogu smart key
Garums 24.3cm
Platums 16.4cm
Modeļa Saderība Par Huawei T5 10
Materiāls Gumijas
Iepakojums
Veids Aizsardzības Apvalks/Ādas
Saderīgu Zīmols Par Huawei
Modelis Tips Cietie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dāvanas 1 Irbulis
Zīmola Nosaukums eAmpang
Funkcijas 3 Trīs reizes
Pieteikumu Klēpjdatora Izmēra 10.1"
Stils Ikdienas
Funkcijas 2 Smart miega mosties
Savietojams 1 Par Huawei T5 10
Funkcijas 4 Matēts
Iezīmes 1 Mīksto Triecienizturīgs
Funkcija 1 Piliens izturība
Modeļa Numurs Gadījumā, Huawei, T5 10
Funkcija 2 Bērniem drošu tablete gadījumā
Iezīme MĪKSTS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti