Izpārdošana

€4.02

€4.33

2019 JAUNU 30ML Premium Spēku Kaņepju Ekstrakta Eļļa 500mg Organisko Augu Pilieni Uzlabo Miegu Palīdzības Sāpes Kaņepju

Pievienot atsauksmi

Paketē Iekļauts: 1 Pudele Kaņepju sēklu Eļļa Deacription: 1. Eļļas tiek izspiestas no rūpīgi izvēlēta kaņepju sēklas, kas To raksturo aromātu un garšu, kas ir raksturīga kaņepju sēklu, un zaļā krāsā.

2. Pretsāpju:Viens no visvairāk svinēja veselības ieguvumiem no kaņepju eļļa ir tās sāpes remdinošs līdzeklis (sāpes mazinošu iedarbību.Tas, domājams, ka hempoil mijiedarbojas ar receptoriem smadzenes un imūno sistēmu, lai mazinātu iekaisumu un atvieglot sāpes.

3. Kaujas Trauksme:lai gan kaņepju eļļas ekstrakts, kas ir visbiežāk izmanto, lai ārstētu fizioloģiskie simptomi, tur arvien jauni pētījumi, kas norāda, ka to var izmantot arī terapiju ar rangeof garīgās veselības nosacījumiem, tostarp nemiers.

4. Im pierādīt, Miega Qulity:Kaņepju eļļa arī palīdz palēnināt sacīkšu prātā, kas, savukārt, veicina augstas kvalitātes relaksējošu dziļāku miegu. 5. Barojoša Matu: Kaņepju sēklu eļļa, kā Argana eļļa matu, ir labs avots daudzām uzturvielām, kā var gūt labumu jūsu matu veselību.

Veselības aprūpes pabalsti:

1. Samazina stresu un nemieru

2. Mazina sāpes un iekaisumu

3. Labāk gulēt

4. Uzlabo smadzeņu darbību

5. Mazina sliktu dūšu

6. Veicina sirds veselību

Iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Veids: Kaņepju eļļa Materiāls: Kaņepju sēklu Eļļa Neto saturs: 30ml

Tagi: mājas uzlabošana sienas, struktūrvienība, home uzlabošanas vannas istaba, vdsl2, milzu šprici, wallpap, bļodā lotus, ausu vasks nosūcējs, ķermeņa eļļa vīriešiem, dzeltena plisēt
Izmantošana Home DIY
Modeļa Numurs Kaņepju Ekstrakta Eļļas
Veids Rokas Instrumentu Daļas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti