Izpārdošana

€4.79

€8.11

1 X TONGKAT AJIMAT MADURA STICK SAVILKT TĪRĪT MAKSTS PALIELINĀTA DZIMUMTIEKSME VIRGIN,SEKSA PRODUKTI SIEVIETĒM

Pievienot atsauksmi

produkta informācija

Tongkat Ajimat Madura ir autentisks Jamu Augu Stick atbrīvojumu no maksts smarža, kairinājumu un diskomfortu, bet ne seksuālu baudu

Daudzas sievietes cieš no balti izdalījumi no maksts, maksts smarža vai " brīva maksts sakarā ar vecumu vai regulāru seksu.

Brīvs un nejūtīga maksts muskuļus

Augu izcelsmes būtības šī Jamu Augu Stick, kad tā ir ievietota makstī, absorbē ādas makstī, kas stimulē hormonālo līdzsvaru un nostiprināt maksts muskuļus.Tas uzlabo seksuālās sajūtas ar stingrāku maksts sienas.Tas atjauno sajūta, jaunatnes un vitalitāti dzimumakta laikā, kā viņa sniedz viņas vīriešu kārtas partneris, ar lielāku sajūtas un gandarījumu.Šajā, uzticība ir atjaunota sieviete, kā viņa apliecina viņas nevainīgs seksualitāti, lai viņas partneris.

Autentisks Tongkat Ajimat Madura / Jamu Augu Nūjas ir visstraujākais-darbojas ārstniecības augi no Salas Madura, Indonēzija, speciāli izstrādāts sievietēm, kas vēlas attīstīt savu potenciālu.Sastāvs šīs brīnišķīgās zāles ir augu izcelsmes, spieķi ir izgatavoti no tradicionālās vistīrāko farmācijas kvalitātes garšaugu atrasts tikai par Madura Salas.

Šī slepenā formula ar Augu izcelsmes Dabas maisījuma pamatā ir tradicionālie garšaugi labi zināms, Madurese sieviešu simtiem gadu, un tas arī tur noslēpums formula tika pilnveidots un rūpīgi sajauc ar jaunatklātiem sastāvdaļas uz augstas potences formulu.Nav rūpes par sastāvdaļām, jo tas ir 100% garšaugu , kas ir, izmantojot Manjakani, zinātnisko nosaukumu sauc Quercus Infectoria.

Priekšrocības Tongkat Ajimat Madura / Jamu Augu Stick: Ar Jamu Augu Stick var veicināt un pastiprināt savstarpējo uztraukums seksa laikā.Ar Jamu Augu Stick var novērst maksts "baltā apstiprinājumu" (leucorrhoea) un izraidīt no maksts smaržu.Ar Jamu Augu Stick var atbrīvot iekšējo maksts kairinājumu un diskomfortu.Ideāli piemērota sievietēm, kas cenšas, lai sasniegtu pilnu potenciālu, jo ārstniecības augiem, samazinās pārmērīga šķidruma noplūdi vielas maksts un nodrošinātu maksimālu seksuālo baudu gan dalībniekiem.

Ar Jamu Augu Stick ir izmantota simtiem gadu, sieviešu Madura Salām.Tā ir droša un ļoti efektīva.

Ja jums ir mēģinājuši Rietumu Zāles bez rezultātiem, lūdzu, sniedziet šo produktu izmēģināt.Daudzi Japānas, korejas un Taivānas sievietes, izmantojot Jamu Augu Stick un viņi ir redzējuši rezultātus!

Mēģiniet Jamu Augu Stick, un es garantija jūs redzēsiet rezultātus!

Norādījumi par Lietošanu: Attīra rokas un privātā daļas.Atpūsties.Ielikt 5-6 cm (2-2.5 collas) makstī lēnām un ļaujiet, lai tas paliek apmēram 15-30 sekundes.Tad lēni atbrīvot.Lietojot pirmo reizi, cenšos uz īsu brīdi tikai.Garums laiks var atšķirties par katru indivīdu.Pēc vairākiem lietošanas veidiem, cilvēks var izlemt savu labāko laiku un biežumu.Saskaņā ar individuālo stāvokli, ja maksts ir izdalījumi un smaka, šis process var veikt reizi 3 dienās vai nedēļā un ilgst līdz vienam mēnesim.Rūpīgi izskalot.

PIEZĪME : Pēc regulāras lietošanas daži balti izdalījumi var rasties, - šis ir Jamu efektu.Jamu elementus attīra no maksts.Šis simptoms pazūd pēc vairākiem lietošanas veidiem.Stick satur svaigu garšaugu elements, un tas būtu jāizmanto 6 mēnešu laikā.Pēc lietošanas rūpīgi izskalot.Laika un lietošanas biežumu saskaņā ar individuāliem nosacījumiem.Nelietojiet laikā, menstruāciju vai grūtniecības laikā.Kavēt, lai persona, kam ir seksuāli transmisīvas slimības.

Uzglabāšana:

Noskalo zem tekoša ūdens un nosusiniet ar tīru dvieli.Aizsargāt no saules gaismas un uzglabāt labi vēdināmā un sausā vietā.

UZMANĪBU!

* Šie ārstniecības augi, NEDRĪKST lietot iekšķīgi, bet tikai lieto, kā norādīts iepriekš.

* Nav piemērots grūtniecēm.

Tagi: pieaugušo autiņbiksīšu elsas, maca, manējā seksa rotaļlietas, garuda indonesia, seksa rotaļlieta, anālais, abdl autiņbiksīšu, vīriešu masturb, jaunava marija, pieaugušo auduma autiņbiksīšu
Svars 0.12kg
Daudzums 1
Izmērs L
Vienuma Tips Vienuma Tips
Modeļa Numurs VT02
Sertifikāts ISO, SGS, INTERTEK, KEBS, NAFDAC,CE, FDA
Ārstēšana Maksts Atskrūvēšanos
Materiāls Dabas Madura Indonēzijas Garšaugi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti