Izpārdošana

€9.16

€11.45

(10 Metri) Augstas Kvalitātes 4" 10cm 100mm Double Face Satīna Lentes Lentes Polyester Dubultā Novietotās Lentes Kāzu Dekorēšana, Amatniecības

Pievienot atsauksmi

1. Produkta Nosaukums: Augstas Kvalitātes Divreiz Saskaras Ar Satīna Lenti.Tas ir 100% polyster, kas ir liela, blīva auduma, kas ir mīksts, bet ne plānas, var uzturēt labā formā, pēc veidošanas.

2. Izmērs: 100mm (=10cm = 4 collas)

3. Daudzums: 10 metri/rullis (=9 Metriem)

4. Krāsa: kā parādīts attēlā.

5. Pieteikums: var izmantot, lai dāvanu iesaiņošana, amatniecības projektiem, un kāzu kancelejas preces.Materiāls ir 100% poliesters, tas ir mazgājams, ironable un izturīgs, tāpēc tie ir arī ideāli piemērots kostīmi apdare.Plaši piemēro loki pieņemšanas, kleita apgriešanu un apģērba piederumi.Vienkārši atbrīvojiet savu iztēli un šīs lentes, protams, krāsu savu dzīvi.

6. Silts Paziņojums: Visas mūsu lentes nāk dažādas un košas krāsas, un visi attēli ņemti no reāliem produktiem, un mēs aprakstīt krāsu, kā parādīts attēlā.Tomēr, ņemot vērā gaismas efektu un dažādiem monitoriem, krāsu var nedaudz atšķirties, lūdzu, lūdzu, saprast.Ja jums ir nepieciešams, lai atbilstu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs piedāvāsim palīdzēt.Paldies!!

Tagi: zīda lentes, Grosgrain Lente, 3m double face, lentes dekoru, rakstu plata lente, ziedu lente, Lente, satīna purpura lentes 100mm, vērtnes lentes 10cm, teip
Iestatīt Tipu No
Platums 4 inches
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
raksts Tīrtoņa Krāsu
Iepakojums 10 metri
Modeļa Numurs 100mm/10cm
Izmērs 100mm Satin Ribbon
Produkta Tips Lentes
Materiāls 100% Poliesters
Auduma Veids Satīns
Technics NAV
Veids, Vairumtirdzniecība No
Izmantošana DIY Amatniecība, Šūšana
Stils double face

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti