Izpārdošana

€10.62

220V 170x62mm PTC Sildītājs Elements Pastāvīgi Termostats Thermistor Gaisa Elektriskā Apkure Sensors inkubators, Alumīnija Apvalks

Pievienot atsauksmi

Specifikācija:

Produkta Nosaukums :PTC Sildīšanas Elements

Spriegums: 220V AC/DC

Temperatūra: 60℃ 80℃ 100℃ 120℃ 150℃ 180℃ 200℃ 220℃ 250℃ Celsija Grāds

Siltuma Materiāls: Thermistor

Siltuma Metodes: Apkures Vadāmība

Svina Stieples: 150mm Augstā Temperatūrā Līnijas

Virsmas Siltināt: Jā

Motīvs:

Temperatūra produkta identifikācija attiecas uz apkārtējās vides temperatūra ir 24 grādi, maksimālā temperatūra produkta gaisa uz 1 līdz 2 minūtēm un temperatūras atšķirība ±10 grādiem.

Piemēram: 220 grādu produktu visaugstākā temperatūra gaisā ir 210~230 grādiem (nedrīkst rāda 220 grādi) Ceru, ka pircēji var saprast.

Ar PTC daļa, kas tiek izmantota apkurei, gaisa vai ciets.Tas ir meterial ir raksturīgi, ka tā ir nemainīga temperatūra uz virsmas.Jaudas patēriņš sildītājs nav fiksēts.Labāk siltuma izkliedi, jo lielāka jauda.

Priekšrocības:

Drošības, virsmas insulationheat līdz pat ātri, ilgi, pakalpojumu lifeconstant temperaturehigh jauda, viegla izmantošana, augsta uzticamība.

Pielietojums:

Sildītājs ūdens, kauss, gāzes, pieteikumu, kā matu iztaisnotāji, jogurts maker, instrumentu mitruma, šokolādes, presēšana, kafijas automāts.auto un to sastāvdaļas priekšsildīšanu.

Iepakojums:

1 x PTC Sildītājs Elements!

Tagi: titāna apkures spirāli, keenovo, krēslu apsildes paklājs, philips tējkanna elements, ciparu termostats, sildītājs, inkubators automātiskā 10, 1 ūdens sildīšanas elements, elements siltuma, automašīnas sildītājs
Siltuma Saglabāšanas Ilgums 6 Stundas & Saskaņā Ar
Jauda 101W & Augšu
Materiāls Neilona

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti