Izpārdošana

€10.32

€17.20

JFUNCY "eiropa 2020" Jaunās Drukas Sieviešu pelēkā vārna garām Piedurknēm Rudens Džemperis Sieviešu Kapuci sporta Krekls Sieviete Gadījuma Hoodies Sportwear

Pievienot atsauksmi

Draudzīgs Atgādinājums:

Izmēri ir flīžu, apģērbu izmēru, liecina pircējam izvēlēties izmēru, kas 2-4 cm lielāku nekā reālā ķermeņa izmērus.

Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

Izmērs, iespējams, ir 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Tāpēc, ka gaismas un ekrāni displejs, faktiskais preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlos.

? Piegāde Sagatavošana laika Mēs garantējam kuģis preces no 3-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās. ?Izsekošanas paketi, Jūs varat izsekot jūsu pakete šajā tīmekļa vietnē: www.17track.net ?Lai aizsardzības laiks ir palicis, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks. ?Iepakojuma nevar piegādāt, Ja jūs nevarat saņemt preci pēc 60 dienām vai muitas turiet / piegāde atcelts / parcel atpakaļ / un citu iemeslu dēļ.

Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, Mēs darīsim visu, kas mūsu centienus, lai atrisinātu problēmu. ?Tur ir problēma ar saņemto preci, Lūdzu sazināties ar mums pirmo reizi, Mēs veiksim visas pūles, lai atrisinātu problēmu.

Visa pārdošanas / Dropshipping vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ātra piegāde, kas aizņem tikai 5-10 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Tagi: zēns snowsuit 3t, nopirkt telefona sarunu noklausīšanos, auto mmi displejs, lēti met uk, buster paraut 76g, šefpavāra nazis 30mm, suka cleanning, suka coloracao, kāršu spēle lingo
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Apkakle Kapuci
Auduma Veids JERSEY
Piedurknes Stils Regulāri
Apģērba Garums Regulāri
Modeļa Numurs WTHHD041
Kapuci
Materiāls Poliestera
Veids Puloveri
Zīmola Nosaukums JFUNCY
Svars 0.29-0.35 KG
Modelis Tips Drukāt
Stils Ikdienas
Vecums Vecums 18-35 Gadi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti