Izpārdošana

€3.90

€4.15

Sony Xperia Z1 Z2 Z5 Z3 Z5 Gadījumā Apšuvuma Metāla Bufera Rāmis ar Spoguļa Aizmugurējo Vāciņu Sony Z5 Mini M4 M5 Aqua C3, C5, C6 Ultra

Pievienot atsauksmi

Luksusa Alumīnija Spoguļa Lieta Sony Xperia Z1 Z2 Z5 Z3 Z5 Mini Compact Premium XA-M4 M5 Aqua C3, C5, C6, Apšuvuma Aizmugurējo Vāciņu Capa

Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia Z1 C6903 Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia Z2 D6503 Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia Z3 D6603 Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia Z3 Kompakts D5803 Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia Z5 E6603 Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia Z5 Kompakts Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia M4 Aqua Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia M5 Aqua Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia C3 S55T D2502 Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia C4 E5303 E5306 Metāla apšuvuma, Spoguļi Lieta Sony Xperia C5 Ultra E5533 E5563

Q: vai es Varu uzticēties bildes ievietojis?

A: Visu attēls ir 100%, kas sākotnēji pieņemts ar mūsu fotogrāfiem.mēs garantējam, ka preces, kas jums tiks piestādīts pats, kā aprakstīts.Bet somethimes, pakete var tikt mainīta bez iepriekšēja brīdinājuma.Tomēr, krāsas var būt nedaudz atšķirīgs, jo atšķirības starp datoru monitori, nosakot un naked acu krāsa atšķiras.

Q: Ko es varu darīt, ja es varu saņemt sadalīti zemes gabali?

A: Mēs pack objektam ar biezu putu burbulis, soma vai putu lodziņu, lai izvairītos no bojājumiem.Bet dažkārt sakarā ar kurjeru ir indiscreet rokturi, zemes gabals var tikt sadalīts.Lūdzu, esiet uzmanīgi pret visām šķelto paku un noraidīt parakstīt, ja, kad jūs saņemtu to.

Q: Ko es varu darīt, ja es jūtos neapmierināts ar šo preci?

A: Mums ir garantēt, lai nodrošinātu 100% atbilst pakalpojumus jūsu un 100 dienu garantiju.Tā darīt jāuztraucas, kad jūs jūtaties neapmierināts ar priekšmetus jūs saņemtu, mums ir vienmēr atbildīgs un pacietīgs, lai jūsu problēmas.

Mēs arī ceram, ka jums var būt pacietīgam un sazināties ar mums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Lūdzu, neatstājiet mūs negatīvas atgriezeniskās saites, bez komunikācijas.

Q: Kā jūs varat ar mums sazināties ?

A: Jūs varat vienkārši nosūtīt mums ziņu, vai runāt ar mums, izmantojot TradeManager.Mums būs atbilde uz katru jautājumu 24 stundu laikā, ja ne uzreiz!Kad jūs veicat pasūtījumu, ir ziņa, bārs, jūs varat ļaut mums zināt, ar jūsu pieprasījumu, par krāsu, un kaut kas cits, mēs galā ar savu rīkojumu, kā to, ko jūs sakāt.

Q: Kā par rēķinu un nodokli?

A: dažādu valstu tiesību aktus muitas jomā, muitas formalitāšu laiks būs atšķirīgs, lūdzu, savlaicīgi sekošanas informāciju, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, ja nepieciešams.

Starptautiskie kurjera parasti rada tarifiem, lūdzu, saprast, vietējās muitas nodokļa standartiem, lai izvairītos no muitas jautājumos, radīt produktu, atgriezt vai iznīcināt, ja nepieciešams, lūdzu, konsultējieties ar savu vietējo muitošanu uzņēmuma vai pārnēsāt informāciju uz vietējo muitošanu.Visbeidzot, es vēlos tevi laimīgu iepirkšanās, liels paldies par jūsu atbalstu.

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Ja jums nav saņēmuši jūsu sūtījumu robežās 40-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atsauces piegādes laiku.

Tagi: īgi metāla gadījumā, xperia z2, sony xperia xz3, xperia z1, sony xperia z5 lietā māksla, klavierēm lieta sony xperia z2, z3, z5, sony z2, sony z3
4 Sony Xperia Z3 D6603
Saderīgu Zīmols Sony
0 Sony Xperia C3 C4 C5
Zīmola Nosaukums SuliCase
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Antidetonācijas
3 Sony Xperia Z2 D6503
Veids Aprīkots Gadījumā
9 Sony Xperia M4 M5 Aqua
7 Sony Xperia Z5 E6603
8 Sony Xperia Z5 Compact
1 sony xperia z1 c6903

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti