Izpārdošana

€17.11

€24.10

EMMC modulis 8GB / 16GB / 32GB / 64GB atbalsta Nanopi NEO4 / M4 Nanopi

Pievienot atsauksmi

eMMC modulis 8GB / 16GB / 32GB / 64GB atbalsta Nanopi NEO4 / M4 Nanopi

Apraksts:

Plānošanas Sistēma, Lai eMMC Modulis:

Sagatavot SDHC kartes ar ietilpību 8.G vai augstāk, unzip EFlasher firmware un flash rīku win32diskimager atsevišķi, palaist win32diskimager rīks kā administrators saskaņā ar Windows, un uz interfeisu win32diskimager rīku, izvēlieties SD karte diska burtu un izvēlieties unzip Pēc EFlasher firmware, noklikšķiniet uz Rakstīt pogu, lai sadedzinātu uz SD kartes, vai izmantojiet dd komandu ar Linux rakstīt EFlasher firmware uz SD karti.

Pēc tam, kad programmēšana ir pabeigta, izņemiet SD karti no datora, ievietojiet attīstības padomes un sāktu attīstības padomē.Šajā laikā, sistēma sāks no SD atmiņas kartē un automātiski sākt EFlasher plānošanas rīks.Jums ir vairāki veidi, kā darbināt EFlasher:

1. metode: Savienojums HDMI vai LCD displejs un USB peli, un darbojas EFlasher par grafisko saskarni.

2. metode: Savienojums attīstības padomes LAN, izmantojot tīkla kabeli, pieteiktos attīstības padomes caur ssh, tad ievadiet komandu eflasher, un sekojiet norādēm uz komandrindas (Piezīme: ssh pieteikšanās lietotājs ir root parole ir fa, un attīstības padomē IP var apskatīt maršrutētāju Saņemt fonā)

3. metode: Pieteiktos sērijas termināļa, izmantojot atkļūdošanas seriālā porta, un ievadiet komandu eflasher termināļa darboties.

4. metode: Pievienojiet lcd2usb piederumu attīstības padome, nospiediet K1 atslēgu piederumu, izvēlieties sistēmu, lai varētu programmēt, tad nospiediet K2 taustiņu, lai apstiprinātu plānošanas, programmēšanas progress tiks parādīts lcd2usb.

Pēc tam, kad programmēšana ir pabeigta, izslēdziet, pēc tam izņemiet SD karti attīstības padomē, un tad varu atkal, attīstības padome sāk sistēmu, jūs vienkārši programmēt no eMMC.

Standarta izmēri:

Iepakojuma Saraksts:

eMMC modulis * 1

M2 * 6mm skrūvi * 1

Tagi: 8 gb emmc bga, emmc, roku sleev, simwood, emmc pi, nanopi neo2 melns, domātājs, h2, robots x, nanopi neo
Zīmola Nosaukums ReYeBu
eMMC module8GB / 16GB / 32GB / 64GB atbalsta Nanopi NEO4 / M4 Nanopi
Demo Kuģa Tips ROKAS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti