Izpārdošana

€342.54

Ir 2021. Jaunā Versija Orignal PUHUI T-962C Centrālās IC Sildītājs Lodēšanas Stacijas T962C Reflow Krāsns BGA SMD SMT Pārstrādāt Stacija T 962C

Pievienot atsauksmi

Īss Ievads:

Šo preci ir 2020 " jaunā PUHUI T-962C Centrālās IC Sildītājs.Atpakaļ T-962C ir izstrādāta ar dūmu izplūdes kanāls, kas ir ērtāk lietot.100% Orignal PUHUI "eiropa 2020" Jauno Update T-962C Centrālās IC Sildītājs T962C Darbvirsmas Reflow Lodēšanas Krāsns BGA SMD SMT Pārstrādāt Organizācija T 962C, 110V/220~240V Pieejams, Maks. 400x600mm Darba Izmērs.

Sīki Ievads:

1. INFRASARKANO staru IC SILDĪTĀJS T962C ir mikro procesoru kontrolē reflow-krāsns.To var izmantot, lai efektīvi lodēšanas dažādiem SMD un BGA sastāvdaļas.Viss lodēšanas process var tikt pabeigts automātiski, un to ir ļoti viegli izmantot.Šī mašīna izmanto spēcīgu infrasarkano staru emisijas un apgrozības karstā gaisa plūsmu, lai temperatūra tiek uzturēts ļoti precīzi un vienmērīgi.

2. A windowed atvilktnes ir konstruētas, lai noturētu darbu-gabals, un ļauj droši lodēšanas metodes un manipulācijas ar SMD/somas un citas nelielas elektroniskas daļas, kas uzstādītas uz PCB montāža.Ar T962C var izmantot, lai automātiski pārstrādāt lodēt, lai labotu sliktās lodētiem savienojumiem, noņemt/nomainīt slikti sastāvdaļas un pabeigt nelielu inženieru modeļu vai prototipu.Piezīme: uz saites, dūmu kanālu.

Funkcijas:

(1).Ir liels infrasarkano lodēšanas platība:

Lodēšanas jomā, lai sasniegtu efektīvi : 400x600mm , Palielinātu lietošanas sfēra šī mašīna consumedly, ekonomisko ieguldījumu.

(2) Daudzas temperatūra viļņu izvēle jums.

Atmiņas astoņu veidu temperatūras parametrs viļņi var būt paredzēta kā izvēle, un izveidot, lai pārvietotu apkures un atdzesē off funkcija obligāta;Viss lodēšanas process, lai pabeigtu automātiski, viegli izmantot.

(3) Speciālo siltuma augšu un temperatūras izlīdzināšanas ar visu dizainu.

Izejas jauda sasniedz līdz 2500 W , Pieņemot ātri infrasarkano starojumu un gaisa cirkulācijas apkures, tā temperatūra ir ļoti precīza, un pat, Viss lodēšanas process pilnīgi automātiski, izvēloties temperatūras parametrs vilnim, par jums.

(4).Humanizēts zinātnes un tehnoloģiju izsmalcinātu rakstu.

Cieto ārējo izskatu, redzams darbību, draudzīgs cilvēks-mašīna interfeisa, ideāla temperatūra viļņu projektu, no sākuma līdz beidzot ķermenis, tehnoloģijas tagad ir oriģināls.

Šī dinamiskā fiziskā apjoma un svara, ļaus jums ietaupīt ļoti daudz naudas, kas nūdeles tips vietās režīmā, var ļaut jums pieder lielākas telpas; Vienkāršs, ekspluatācijas instrukcijas,ļaujiet jūs varat to izmantot, kad jūs redzat to.

(5) Ideāls funkciju izvēli.

Reflow lodēšanu, žāvēšana, siltuma saglabāšana, pabeigt dizains, ātri atdzist off utt.Var lodēšanas visvairāk smart maza daļa, piemēram, CHIP,DSP,PLCC,QFP,BGA u.c.; * Var izmantot, līmēšana, griešana par ražojumiem, plates ir karsts novecošanās, PCB, uzturēšanas un citu darbu, Ir piemērojami katra veida uzņēmums, uzņēmums, plaša izstrādāt un maza mēroga ražot prasībām.

Specifikācijas:

Modelis: T962C

Efektīva Lodēšanas max platība: 400 x 600mm

Nominālā jauda: 2500W

Temperatūras Diapazons: 0 °C -280 °C

Procesa ciklu: 1~8 min.

Spriegums: 110V~240V

Frequecy: 50Hz~60Hz

Produkta izmērs: 684x504x225mm

Neto svars: 28kg

Iepakojuma svars: 29kg

Iepakojuma Saraksts:

1 x Centrālās IC Sildītājs T-962C

1 x Strāvas Kabelis

1 x Drošinātājs(110V: 10; 220V: 8)

1 x Lietotāja Rokasgrāmata (CD)

Izplūdes caurules uzstādīšana:

1.Atskrūvējiet skrūvi stiprinājuma skava izplūdes caurules(Φ110mmX1500mm)

2.Nodot izplūdes caurules uz produkta interfeiss,pievelciet stiprinājuma skrūves ar skrūvgriezi, un vieta) izplūdes cauruli ārā Maksājumu: * Mēs pieņemam DARĪJUMA un alipay šeit. * Mēs arī pieņemt Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram u.c.Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai izmantotu šos maksājumus.Piegāde: * Mēs nepiegādājam šo produktu, ko Singapūra /HK/ China Post Air Mail vai citu lētu un ilgu laiku kuģniecības veidos.Jo tie ir grūti izsekot un prasīs vairāk laika.Jo īpaši, tie nav tik droši. * Mēs izmantot FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS ātra un droša piegāde.Mēs izmantosim ērtākais viens, kad jūs iegādāties produktu. * Pirms nosūtīšanas, mēs pack katru izstrādājumu, arī jums.Un, lūdzu, pārbaudiet, vai uz zemes gabala, kad to saņem. * Ja jums ir īpašas prasības, kuģniecības, lūdzu, dariet mums zināt iepriekš.Garantija: * Mēs piedāvājam 12 mēnešu Garantiju visiem mūsu produktiem! * Ja neesat apmierināti ar mūsu produktiem, kad jūs tos saņem, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot. * Ja prece ir bojāta, jo pēc 1 mēneša produkta iemesla dēļ, mēs nosūtīsim jums aizstāj rezerves daļu bez papildu maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci. * Ja prece ir bojāta, - pēc 1 mēneša laikā, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mums būs noteikt to, lai jums bez maksas, un nosūtīt to atpakaļ uz jums, bet jums vajadzētu segt piegādes izmaksas.Piezīme: * Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums Piecu Zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, nākamo reizi, kad jūs saņemsiet $1 atlaide par katru produktu.Ja ir kāda problēma, lūdzu, dariet mums zināt laikā, kā arī.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbalstītu jūs, lai atrisinātu šo.Lūdzu, nedod mums negatīvo atgriezenisko saiti bez iepriekšēja paziņojuma.Ceru uz jūsu sapratni un paldies jau iepriekš.

Tagi: stacijas šuves, krāsns reflow, krāsns bga smd, infrasarkano staru sildītājs, bga, uzgalis weller, Lodēšanas Stacijas, hakko rokturis, bga pārstrādāt stacijas, pārstrādāt stacijas, pakārtotā smt
Modeļa Numurs T-962C
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums PH
Sertifikācija CE

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti