Izpārdošana

€8.63

€13.27

Karstā Kristāla Laika Prognoze Pudele ar Koka Pamatni Laika Pareģotājs Darbvirsmas Apdare PLD

Pievienot atsauksmi

Karstā Kristāla Laika Prognoze Pudele ar Koka Pamatni Laika Pareģotājs Darbvirsmas Apdare PLD Apraksts: Vēlaties atrast unikālu dāvanu savam draugu, draudzeni, vai ģimeni?Šajā laika prognoze pudele ir laba izvēle, lai jūs!

Funkcijas:

1. Noslēpumains, laika prognozi.

2. Izmērs un izvietojums.

3. Gorgegous apdare.

4. Labākā dāvana.

5. Unikālo ūdens pilienu dizains.

Apraksts:

1. NOSLĒPUMAINĀ: Šķidrumiem, var prognozēt, saulains, mākoņains, vai pērkona negaiss, kas no saulaina uz apmācies lai no kristālu, pārslu veidā uz sniega.Piezīme: Temperatūras izmaiņas ir vissvarīgākais faktors kristālu audzēšana.

2. IZMĒRS - aptuveni 6x12cm, tas ir labākais, lai tā ēnā mājā, netālu no lielā loga, un izvairīties no tiešiem saules stariem.

3. Inovatīvā laika prognoze ir krāšņs amatniecības, ko var izmantot, lai rotā balkoniem, galdi, viesnīcās, bāros un guļamistabās.

4. LABĀKĀ DĀVANA - Izsmalcinātu laika prognoze pudeli, ideāls, lai nosūtītu jūsu draugiem , ģimenes, mīļotājiem, kā Valentīna diena dāvanu, Ziemassvētku dāvana ,Jaunajā Gadā, dāvana vai citu festivāla unikālu dāvanu.

5. Ņemiet vērā, ka šīs pudeles var ņemt vienu līdz divas nedēļas, lai pielāgotu savu apkārtējo vidi, un jums vajadzētu pacietīgi jāgaida tās mainīt.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Tips: Laika Prognoze Pudele

Materiāls: stikls

Pamatne: koka

Biezums bāzes rakstu: par 10mm

Izmērs: 6 * 12cm

Forma: ūdens pilienu

Komplektā Ietilpst:

1 x Laika Prognoze Pudele

Tagi: augu stends, bāzes miniatūrām, Tabletop, 32mm bāzes, bāzes miniatūras, augu turētājs, gaisa augu turētājs, 25mm bāzes, dome ziedu, 28mm bāzes
Funkcijas Galda Vāze
Materiāls Stikla
Izmērs S
Modeļa Numurs 42494
Stils Pastorālā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti