Izpārdošana

€163.12

€171.71

Z axi lāpu augstums kontrolieris CHC-400 capacitive lāpu augstums kontrolieris HYD

Pievienot atsauksmi

Pakacge saraksts:

1. CHC-400 * 1set

Specifikācijas

1.jaunākās lāpu augstums kontrolieris

2. Labāko precizitāti 0,1 mm

3. Jauns anti-sadursmes funkciju dizainu.

Tas ir jaunākais klp THC mēs paredzēti griešana ar liesmu, patstāvīgs tipa, atbalstīt jebkuru cnc kontrolieris, plaši izmanto gandrīz Ķīnas ražotājiem, ietver Koike Ķīna, Messer, Ķīna, AMG utt.Tas darbojas ar AC24V vai DC24V, atbalsta DC 24V motoru zem 100A.Jaunas funkcijas

Salīdzinot ar CHC-200D, CHC-200F ir jaunas funkcijas, kā sekot,

1, Palielinājās vairāk rādītāju liecina, dažādu valstu THC.

2, Izejas no sadursmes-modinātājs, kas ir optiskā izolācija izejas no THC, var nosūtīt uz CNC Signalizācijas ievadi iesaldēt mašīna ir kustībā.Šis signāls ir efektīva gan manuālā/automātiskā režīmā.Max izejas ir 200mA, kas spēj vadīt visvairāk releji.

3, Pret-sadursmes funkciju.Uz manuālā/automātiskā režīmā, ja metāla vai zemu strāvu vienumu, piemēram, roku pieskaras sensors gredzenu, THC varētu izsūtīt sadursmes signāls un pacelt lāpu līdz nr. sadursmes pastāv.

4, Kad HF kabelis ir atvienots vai vāji savienotas, tā būs norādīts uz atvienošanas indikators.Tātad, pēc instalēšanas HF kabeli, tikai krata HF kabelis, savienojums tiks parādīja, ko indikators.

5, Jutīgas un Precizitāte ir palielinājies 100%.

6, CHC200E izmanto ciparu loģiskās vadības shēmas par loģiku, kontroles, ievērojami uzlabota anti-darbības traucējumus.

Tagi: chc u01, 3 z vilnis, 500x500 siltuma gulta, cnc kontrolieris plazmas, anycubic i3 mega valde, neo z vilnis, kontroles plazmas, a ass rotācijas, cnc plazmas thc, huawei u01
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums HYDTHC
Modeļa Numurs CHC-400
Pieteikums Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti