Izpārdošana

€307.24

€432.73

Fanless pc mini rūpniecisko Datoru i7 8550U Fanless PC Servera i5 8250U linux HDMI 2.0 DP 3 Gadu Garantija Darbvirsmas MINI datoru

Pievienot atsauksmi

Hystou 8 Gen rūpniecisko Datoru i7 8550U Fanless PC Servera i5 8250U linux HDMI 2.0 DP 3 Gadu Garantija Darbvirsmas MINI datoru Intel Core i5 8250U 1.6 GHz Max 3.4 GHz (Turbo boost Tehnoloģija) 4 Core 8 vītnes, Intel UHD 620 grafikas.Intel Core i7 8550U 1.8 GHz Max 4GHz (Turbo boost Tehnoloģija) 4Core 8 vītnes, Intel UHD 620 grafikas.Kā izvēlēties Konfigurācijas?

Ja jūs izvēlieties Ne ram,ne ssd,tas nozīmē, ka arī nav wifi,tas ir barebone sistēma.Barebone sistēma, ne ram nav uzglabāšanu, nav wifi , lūdzu, izmantojiet DDR4-2133/2440 260pin klēpjdatoru, oriģinālu zīmolu SODIMM Ram, Msata SSD un M. 2 NVMe/NGFF/PCIE SSD, neatbalsta DDR3/L Ram uzstādīšana.Ja pircējs pirkuma barebone sistēma nav ram/nē ssd/nav Wifi, pārdevējs ir bezatbildīgi un nav nekādas kompensācijas par savu ram/ssd, ja tas ir pretrunā šajā datorā.

Darbojas Sistēma: Atbalsta Windows7/8/10 un Linux OS,noklusējuma OS mēs iepriekš instalētu versiju Windows 10 angļu Versija(nav Īstas, bet strādā labi).

Ja jums ir nepieciešama oriģināla lience,nepieciešams pievienot usd35/struktūrvienība šo saiti:

Galvenās Iezīmes & Ieguvumi

CPU

Intel core i5 8250U/core i7 8550U

Operatīvā ATMIŅA

Duālā atmiņas slots, Atbalsta 4G/8G/16.G/32G(2*16.G) DDR4-2133/2400/2666MHz SO-DIMM atmiņas Grāmatiņa

Uzglabāšana

Atbalsta 1*mSATA SSD ,1*m.2 SSD un SATA SSD/ 2.5 collu klēpjdators HDD; Var uzstādīt 1 gab. HDD(2.5 collas) un 1 gb SSD(mSATA 3.0) kopā

Grafikas

UHD620, atbalsta ultra HD (4K izšķirtspēja

I/O

Saskaņā pc modulis

Operētājsistēmas

Windows 7 Wiindows 8.1, Windows 10, Linux Savietojams, liecina OpenELEC mazāk nekā 16GB SSD, Win7 vai Win8 līdz 32GB uzglabāšanas laikā;

Tīkla Karte

intel 82574L gigabit ethernet NIC

Iezīme

Fanless sistēmā ne ventilatora, ne troksni!Sakausējuma gadījumā DATORU strādāt stabili

AMI BIOS BIOS

ACPI atbalstu.Atbalsta Wake-ON-LAN un aicinājumu uz darbību!

Bezvadu

300MB Wifi ar 2 Antenām

Chipset

Intel HM77 Express ātrgaitas Chipset

LAN portu

2 Gigabit RJ45 porta ātrumu līdz 1Gbps

Jaudas un Darba Vide

Ieejas

DC100-240V AC/50-60Hz

Izejas

DC 12V~3A/5A

Darbības Temperatūra

0/70 Celsija (32F~140F)

Uzglabāšanas Temperatūra

-20/+85 Celsija

Relatīvais Mitrums

0%~90% (bez kondensācijas)

Enerģijas taupošas

Atbalsta Enerģijas taupīšanas tehnoloģiju, Speedstep

64 bitu skaitļošanas

Atbalsta 64 bitu skaitļošanas

Virtualizācija

Atbalsta Virtualizācijas tehnoloģiju

Hyper-threading

Atbalsta Hyper-Threading

Patēriņš

15W~28W

Fizikālās Īpašības

Materiāls

Matēta Alumīnija Sakausējuma

Svars

NW:1.65 Kg GW:2.7 Kg

Iepakojuma Saturs

Mini-PC, Strāvas adapteris, Barošanas Kabelis, Wifi Antena, Statīva Turētājs, Skrūves, HDMI Kabeli,SATA Kabeli

Garantijas laiks

30 dienas bez trūkumiem nomaiņa un 3 gadiem bez remonta

(Ja esat veicis pasūtījumu, pieņemot, ka jūs pieņemat šo):

Parasti mēs sniegs bezmaksas piegāde ar DHL, bet mēs nosūtīt arī ar citiem pārvadātājiem par bezmaksas piegādi dažādos gadījumos, tie ir UPS/EMS/Fedex utt.

1. gadījums: Jūsu kuģniecības jomā ir attālas vietas DHL.Jūs varētu uzzināt, ja jūsu teritorija ir attālā rajonā, vai nav par DHL mājas lapā: raslist.dhl.com/jsp/first.jsp

2. gadījums: DHL nav atļauts izmantot savā apvidū.Kā Krievija, Brazīlija, Argentīna.

3. gadījums: Labas ziņas klientiem no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Brazīlija u.c. valstis, mēs izvēlamies vēlēšanu ekspertu(EMS upraded versija), lai kuģis paku pēc noklusējuma, drošs, ātrs, ar labāku spēju muitošanu.Piegāde 5-10 darba dienas pēc vēlēšanu ekspertu.

Izņemot visas 3 lietas, kas, Ja jūsu adrese ir attālā rajonā , kas mums ir, jums vajadzētu pievienot papildu sūtīšanas maksa par DHL/ UPS/EMS/Fedex, utt, citādi mums būs izvēlēties pastu piegāde par brīvu.

Bezmaksas Piegāde Informāciju:

1. Šādas valstis ar DHL bezmaksas piegāde:

Izraēlā, Amerikā, Beļģijā, Nīderlandē, Luksemburgā, Itālijā, Vācijā, Lielbritānijā, Francijā, SAN marino, Austrija, Dānija, Somija, Portugāle, Zviedrija, Šveice, Spānija, Grieķija, Norvēģija, Bulgārija, Kipra, Igaunija, Latvija, Lietuva, Malta, Slovākija, Slovēnija, čehijas republikā, Ungārijā, Polijā, Rumānijā u.c.

2. Bezmaksas piegāde e-EMS vai Fedex uz Japānu un Dienvidkoreju.

3. Bezmaksas piegāde Pastu uz citām valstīm.

Par muitas ,

Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde un mēs esam atbildību par Izvedmuitas nodokļa.

Tā kā katrā valstī ir savi muitas politiku,pircējam vajadzēs maksāt par importa muitas nodoklis.Lūdzu, lūdzu, saprast.

Mēs neesam atbildīgi par pircēja muitas uzglabāšanas izmaksas, brokeru pakalpojumi, nodokļu vai PVN utt maksu.Ja jūs vēlaties, lai paziņot reālo vērtību vai ir kādas citas vajadzības, nevilcinieties sazināties ar mums laiku, ko mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai jums palīdzētu.

Ja jūs vēlaties, lai paziņot reālo vērtību vai ir kādas citas vajadzības, nevilcinieties sazināties ar mums laiku, ko mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai jums palīdzētu. 1. Mēs dodam priekšroku maksājumu caur DARĪJUMA, kas ir drošības veids, lai jūs. 2. Pls pārliecinieties, piegādes adresi, pasta kods un tel numurs ir pareizs, pirms maksājumu. 3. Pircēji ir atbildīgs par papildu nodevām, brokeru pakalpojumiem, nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī. 4. Mēs arī var pieņemt maksājumu ar Paypal, ja jūs domājat, ka Paypal ir ērts jums pasūtīt. 5. Laipni lūdzam, sazināties ar mums pa tērzēšanas rīks, kas tieši vai atstājiet ziņu, ja vēlaties pasūtīt vairumā. 6. Atmaksa tiks veikta pēc DARĪJUMA no Dizainadienas.lv vai ar Paypal. 1. Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un labi iepakotas un tās tiks nosūtītas 5 darba dienu laikā, kad apmaksu. 2. Parasti mēs kuģis paketi, DHL, tas prasīs apmēram 3~7 darba dienas, lai lielākā daļa valstu, no durvīm līdz durvīm. 3. Ja jūs adrese ir attālā rajonā, DHL, ja jums nav pievienot attālā rajonā kuģniecības maksa, mēsorganizē sūtījumu, izmantojot mūsu metodes, ceru, ka jūs varat mierīgi to saprotu, paldies. 4. e-EMS: tas ir Krievijā un dažās citās valstīs. 5.Ja jūs izvēlaties kuģniecības veids ir gaisa pastu , tas parasti aizņem 30-90 dienas bez sekošanas informāciju , pls pamanīju.Bezmaksas operētājsistēma: Noklusējuma uzstādīta mūsu aktivizēts OEM krekinga versija (Noklusējuma nav oriģināla) Win10 angļu valodā par brīvu, citās valodās var izvēlēties starp: krievu,spāņu,portugāļu,franču,vācu,arābu,itāļu,Japāņu,turku,grieķu u.c.Lūdzu, informējiet mūs, kas valodā, kuru vēlaties instalēt.Citu sistēmu, mēs varam instalēt bez maksas ir, piemēram, Linux, XBMC(Kodi), Ubuntu, Openelec utt, ja nepieciešams.Pārdevējs nav atbildīgs, un nekādas kompensācijas par krekinga sistēma.

Tagi: serveru pamatplates, spēle mini pc, mele mini datoru, linux krekls, vīrieši datoru, darbvirsmas datoru, izvēlieties rakst, core i7 intel, manējais pc i5, i5 procesors, datoru serveri
Garantijas laiks 30 dienas bezmaksas nomaiņa 3 gadiem bez remonta
Iezīme Fanless Sistēma, 0.00 dB troksni, nepievelk putekļus
Gadījumā, Ja Materiāls Matēta Alumīnija Sakausējuma
Zīmola Nosaukums HYSTOU
Kods nosaukums Kaby Ezera R
Operētājsistēmas Windows 10, Linux, Ubuntu
Sertifikācija CE, Rohs, FCC
Procesors Zīmols INTEL
Izmantošana Tirdzniecības
Atmiņa Un Uzglabāšana Atbalsta 32GB Maksimāli
Cietais Disks Atbalsta 1*Msata SSD+1*2.5" Cietais disks
Procesors Modelis Core i7 8550U/Core i5 8250U
Bezvadu 300M Wifi dual antenas, bluetooth(nav obligāts)
Modeļa Numurs H5 i7 8550U/H5 i5 8250U
AlloyLAN Ostas 2* RJ45 Gigabit LAN ports
Pieteikumi Izglītības, biznesa, mājas kinozāles, projekti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Mini-PC
Procesors Galvenais Frekvence 1.6 GHz līdz 4.0 GHz Četrkodolu Saskaņā ar Procesoru
Grafikas Karte Intel UHD Grafikas 620
Cietā Diska Ietilpība ≥ 1.5 TB
Grafikas Kartes Tips Integrētā Karte
Atmiņas Ietilpība ≥ 4 GB

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti