Izpārdošana

€2.01

€4.02

ZN Modes Austrijas Kristāla Laukumā Auskari Sievietēm, Rhinestone Auss Stud Rotaslietas Sieviešu Brincos Sieviešu Rotaslietas

Pievienot atsauksmi

Informācija :

1. Ik fotogrāfijas 100%, kas veikti ar reālu produktu

2. 100% Garantija, augstas kvalitātes AAA+ Kristāls

3. 100% Garantija, kristāli ir labas kvalitātes Bez burbuļiem , Bez piemaisījumiem 4. mikro inkrustācijas, patiesu gold plating, garantiju nav izbalināt, garantiju nav alerģijas 5.Lielisks pulēšanas tehnoloģijas,vairāk confirtable tad, kad jūs valkā 6. Valkā Iespēja: Dāvanu/ Ikdienas valkāšanai / Shopping / Jubileju, Tas ir mūsu jaunais produkts.Mēs zaudējam naudu, lai veicinātu to.Ja jums patīk, lūdzu, nopirkt, tā kā drīz s iespējams.Mēs jums atgūt cena drīz.

Ja jūs, piemēram, produkta kad jūs to saņem, lūdzu, sniedziet mums ar piecu zvaigžņu vērtējumu un pozitīvu atgriezenisko saiti.Paldies!

1. Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-7 darbadienas pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2. piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķa.Retos gadījumā, stingri pasūtījuma padarīs piegādes laiks mazliet ilgāk.Lūdzu, esiet pacietīgi.

3.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa.Lūdzu apskatiet savu ADRESI rūpīgi, ja apstrādā pasūtījumu.Parasti tas notiek 18-35 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, un ilgst 8-12 darba dienu laikā ar kurjeru.

4. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 7 dienu laikā no jūsu kvīts par jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ to sākotnējā apstākļiem,un pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgriezto preci.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm, pēc tam, kad jūs saņemtu preces, lai piecu zvaigžņu atzinību,

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: cinks zn, lapa cinka, 16V, plate lapa, cinka plate, bārs cinka, tīra cinka, akumulatora zn, metāla loksnes, metāla cinka
Kvalitātes Kontrole Augstas Kvalitātes
Akmens AAA+ Kubikmetru Zircon
Materiāls Kubiskā Cirkonija
Type2 Sievietēm auskari crystal
Vienuma Tips Auskari
Metālu Tips Vara
Zīmola Nosaukums ZN
Godu Jubilejas, Saderināšanās, Dāvanu, Puse Dienas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Formas\raksts ģeometrisko auskari
Auskari Tips Auskariem
Dzimums SIEVIETES
Sods vai Modes Modes
Atpakaļ Atrast Push-atpakaļ
Type3 Jaunas Rotas
Stils Classic
type1 jauno dizaineru

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti