Izpārdošana

€7.31

€8.50

Japāņu Zobenu Tsuka ar Viena Koka Rokturi Iesaiņots Ar Īstu Stingray Ādas Samuraju Zobens Katana-Melna/Balta

Pievienot atsauksmi

JŪS VARAT IZVĒLĒTIES komplektu FUCHI & Kashira jūsu Tsuka

Uzmanību: Fotogrāfijas ir tikai atsaucei.Faktiskā produkts var atšķirties.

Materiāls: KOKA TSUKA

TĀPAT:NEKUSTAMĀ STINGRAY ĀDAS

Stāvoklis: JAUNS

Garums:26cm

1 Mēs kuģis uz vietām visā pasaulē!Lūdzu, pārliecinieties, vai sūtījuma izmaksu un režīms(EMS express,TNT un FedEX IE) pirms pirkšanas! 2.Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes adrese ir pareiza.Ja iepakojums ir atgriezusies pie mums, pircējam būtu atbildīgs, lai samaksātu par re-sūtījuma izmaksas. 3.Parasti, mēs nosūtīt savu priekšmetus 1-2 darba dienas, un mēs bieza kartona kaste, lai pack jūsu zobeni,tāpēc, lūdzu, nav jāuztraucas par tālsatiksmes pārvadājumiem. 4.Tiklīdz objekts tiek izvesti, mēs nosūtīsim e-pastu ar izsekošanas numuru uz via Dizainadienas.lv ziņojumapmaiņas sistēmu, jūs varat sekošanas jūsu pakete jebkurā laikā.Tajā pašā laikā, mēs sekot statusa savu posteni, līdz jūs saņemsiet iepakojumā. 5.Kad posteņos ir nonākuši vai turiet ar savu Muitas, lūdzu, sazinieties ar savu muitas saņemt sūtījumu ar rēķinu(kas tiks nosūtīta jums pēc tam, kad preču piegādes ārā). 6.Lūdzu, ņemiet vērā, ka katru zobenu iepakojuma jābūt, lai Importa Muitošanas kad pcakge jāierodas savā Muitas iestādē.Tālruņa darba laiks ir ļoti svarīgs. 7.PAR Kombinēt Iepakojumā: Ja jūs esat iegādājies vairākus objektus no mums, dažos gadījumos, kad mēs varētu apvienot iepakojuma,un sniedz jums atlaidi apvienot kuģniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,mēs centīsimies mūsu labākos cik vien iespējams. 8.Šāds ir aptuvenais laiks, kā mūsu pieredze:

Valstis

EMS EXPRESS

TNT EKSPRESS( Tikai Ne asu Zobenu )

Fedex EXPRESS IE

Honkonga,Korejiešu

par 5-7business dienas

par 3-4business dienas

par 10-15business dienas

Austrālija,NewZealand

about7-12business dienas

par 5-7business dienas

par 15-30business dienas

Amerikas Savienotās Valstis, Kanāda

par 10-15business dienas

par 5-7business dienas

par 15-30business dienas

Spānija, Francija, Vācija,Itālija

par 10-15business dienas

par 5-7business dienas

par 15-30business dienas

Citām valstīm

varbūt vairāk nekā 30 darba dienas.

varbūt vairāk than20 darba dienu laikā.Maksājumu metodes pieejami Dizainadienas.lv iekļauti: Paypal Debetkarti, un redit Kartes.Ja jums atrast jebkuru problēmu laikā maksājumu, lūdzu, sazinieties ar Dizainadienas.lv online klientu apkalpošanu.Saite t viņš Klientu Apkalpošanas Komanda ir online 24/7 : Starptautiskās Pircējiem-Lūdzu, Ņemiet vērā: a)Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas, Šie tarifi ir pircēja pienākums.b)Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts Muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Tagi: medību mini katapulta, katana zobens nekustamā zobeni, JAPĀNA, samuraju zobenu rotaļlietas, han jian zobenu, mulan zobenu, tai chi zobenu zila, liels neatkarīgs, kirito zobenu, demon slayer kimetsu nav yaiba cosplay zobenu
process Roku Darbs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkta Tips Pats par Japāņu Zobens
Tēma Japāņu zobens ir veidgabali
Zīmola Nosaukums zobens
Materiāls stingray ādas /Koka
Pārdošanas Metodi, Pāris
izcelsmes vieta CN
Modeļa Numurs Pats
Godu par Samuraju zobenu Tsuka
Specfication 1.8cmx28cm
Reģionālā Funkcija JAPĀNA
Stils Japāna Stils

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti