Izpārdošana

€45.49

€81.23

OBD2 Auto Skeneris NEXPEAK NX501 OBD 2 Kodu Lasītājs Automašīnu Diagnostikas Rīks Universālā OBD Motoru Kodu Lasītājs

Pievienot atsauksmi

(atbalsta gan dīzeļdegvielas un benzīna transportlīdzekļiem, tik ilgi, kamēr jūsu auto ir saderīga ar standarta OBD2 ) Amerikāņu Auto marku: Strādā par obd2 auto no 2000. līdz šim( ir Brazīlija ) der Chrysler ,der Ford ,piemērots GM ,Fit Džipu Eiropas Auto marku: Strādā par obd2 auto no 2003. gada, lai tagad der Alfa Romeo ,der SAAB ,piemērots Acura ,der Opel, der Audi ,piemērots Sēdeklis ,der Peugeot , Fit "Bentley" Fit Skoda ,Derīgs Daewoo, piemērots Benz ,piemērots Daihatsu ,piemērots Land Rover der BMW ,piemērota Vauxhall ,derīgs Citroen, der Volvo ,der Fiat ,der VW ,der Ford ,piemērota Jaguar Āzijas Automašīnu Sarakstā: (ietver Austrālija) Japāņu auto, ir Nepieciešams standarta obd2 , un atbrīvot no 2007. gadu, lai tagad Fit KIA ,piemērots Isuzu ,Honda Fit ,der Mitsubishi, piemērots Hyundai ,piemērots Dacia ,piemērots Lexus ,Der Mazda der Nissan ,der Subaru ,der Suzuki, der Toyota Ķīniešu auto ir Nepieciešams standarta obd2 , un atbrīvot no 2011. gados, lai tagad Fit BYD, kas Derīgas Chery,Derīgs Geely, kas Derīgas Great Wall, kas Derīgas Karry Piezīme:Ssangyong ,par "renault", par VAZ,par UAZ, visi no tiem nevar atbalstīt ,pls pārbaudīt, ja jūs neesat pārliecināts , Lūdzu, pasakiet man, automašīnas modeļa, izlaiduma gads un transportlīdzekļa jauda, benzīns vai dīzelis.NEXPEAK NX501 Īss Apraksts

NEXPEAK NX501 ir jauns featured OBDII kodu lasītāji, kas galvenokārt nodarbojas ar automašīnu diagnostikas nozares palīdzot DIY lietotājiem un profesionālu speciālistu, lai labotu automašīnas dzinēja nepatikšanas un emisiju saistītās kļūdas.Ar jauno, patentēto dizainu un patiesi krāsains plata ekrāna, NX501 var viegli un ātri piekļūt ar automašīnu, datoru sistēmu(ECU), diagnosticēt problēmas no motora un izdzēst tos ar vienu klikšķi.NX501 būtu labākais risinājums mājas lietotājiem un profesionālās speciālisti, saglabāt savu naudu un laiku, lai degvielas uzpildes stacijas!

Es to pārbaudīt, lai jūs varētu izvairīties no jums nopirkt to nepareizi

piemēram : xx, 2005, 2.0 kp, Dīzelis

NX501 OBD2 Skeneris Galvenās Funkcijas:

Atbalsta vairākas kods pieprasījumi: Generic, ražotājs un līdz kodi.

Notīra kodi, izslēdzas Pārbaudiet Dzinējs Light (MIL) un nodzēš monitori.

DTC definīcijas var būt parādītas automātiski pēc iepazīšanās ar DTC.

Skan iesaldēt rāmis datus, kas liecina, motora apstākļos, piemēram, degvielas apdare, motora dzesēšanas šķidruma temp utt., brīdī, darbības Traucējumu Indikatora Lampiņa (MIL) tika noteikts.

Apraksts parāda kontroles un I/M gatavības statusu (emisijas)

Lasīt un ierakstīt dzīvu PCM datu plūsma, displeja teksta režīmā un grafisko režīmu.

Skan dzīvot O2 sensoru Datu

Uzlabota OBD2 Režīmā 6 Uz Kuģa Uzraudzības Pārbaudes Rezultāti attiecībā uz Īpašu Monitoringu Sistēmu.

Ielādēt EVAP Noplūdes Testa rezultāti

Izgūst transportlīdzekļa informācijas (VIN, CIN un CVN)

Reālā laika Akumulatora Sprieguma kontroli.

Problēmu risinātāju kods padomus rokasgrāmata speciālisti, lai cēloni nepatikšanas kods ātrāk, saglabājot diagnostiku un remontu laikā

Viegli atjaunināt skeneris, lai atbalstītu turpmākās transportlīdzekļu un novērst iespējamās kļūdas, ja tas ir pieejams.

Izdrukāt diagnostikas datus (traucējumu kodi, iesaldēt rāmis, dzīvot senor dati), izmantojot PC

NX501 OBD2 Skeneris Priekšrocības:

Programmatūra: 1. Jaunākais UI dizaina interfeiss, vairāk lietotājam draudzīgs interfeiss. 2. Programma atbalsta 10 režīmi OBD diagnostikas.Nodrošina motora skābekļa sensoru testa (O2 sensor) un transportlīdzekļa sistēmas tests (ON-BOARD MONITOR) & EVAP Noplūdes Tests. 3. Atbalsta dual-mode skats uz motora dzīvot parametri (teksta režīmi + grafika); un atbalstu 4 grafikas datiem redzams, vilnim tajā pašā laikā, lai klientiem palīdzētu labāk analizēt parametru starpība. 4. Atbalsts 24 stundu spriegums atklāšana, kas atšķiras no citu modeli, ar NX501 jūs varat displejs akumulatora uzlādes veselības stāvokli, bet diagnostikas procesā.Uzraudzīt auto akumulatora spriegums 24 stundām, lai izvairītos no augsta sprieguma notiek, kas varētu izraisīt bojājumus, ierīču vai transportlīdzekļu. 5. Atbalsta fona mākoņdatošanas pakalpojumu jauninājumu, savienojiet ierīci ar windows DATORU, izmantojot USB kabeli, instalēt, atjaunināt programmatūru, ar vienu klikšķi ierīce automātiski atjaunināt sevi. 6. Atbalsta datu ierakstīšanu, atskaņošanu, un nosūta datus, kas saglabāti datorā, lai izdrukātu diagnostikas ziņojumi, diagnostikas ziņojumi var tikt rediģēti pirms drukāšanas.Aparatūra: 1. Pilna krāsu ekrāns, dizains, 2.8 collu liels ekrāns, viegli lasīt un atklāt neparastu lasījumi. 2. Liela, mīksta silikona, bet grūts ABS materiāliem, kas dos jums vairāk ērtas rokā, sajūtu. 3. Loģiski pogu, dizains, atbalstu par vienu taustiņu uz I/O funkciju, ātri apskatītu transportlīdzekļa emisijas statusu.Palīdzētu atbalstīt taustiņus, lai palīdzētu klientiem ātri saprast funkciju un šā koda nozīmi. 4. A nti-šoks un slīdēšanas izstrādāta, unikālu putekļu izturīgs virsmas, 8m kritiena tests pagājis. 5. Papildus ilgi diagnostikas līnija (platības ziņā ir atšķirīgas 6ft), ļauj diagnosticēt jūsu automašīnu un no transportlīdzekļiem. 6. 3 lieli LED kļūdas indikators, kad nokļūt diagnostikas interfeisu, tas liks automašīnas statusu, lai noteiktu, vai pastāv vaina gan redzama un Audio skaņas atsauksmes.NX501 Valodas:

Angļu/ Spāņu/ Vācu/ Krievu/ Franču/ Holandiešu/ Itāļu/ Portugāļu/

NX501 OBD 2 Skeneris, Atjauninot Pakalpojumu:

NX501 Atbalsta dzīves laikā atjauninājumu bezmaksas pakalpojumu no mākoņa servera, nav nepieciešams, lai lejupielādētu jebkādu patchs, viss, kas jums nepieciešams, ir instalējot atjaunināšanas rīku, pievienojiet līdzekli ar usb kabeli uz DATORU, noklikšķiniet uz "Check Update", viss būs jāizdara miniutes.

Tagi: obdlink mx apple, humzor, obd2 skeneris, obd2, mercedes benz skenēšanas rīks, ancel, bluetooth odb2, 2 vīksna, amg w177, Auto remonts rīks
Nexpeak NX501 Drukāšanas spējas Jā, pievienojiet to pie Windows un instalēt Programmu, būs ok
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija ROHS
Programmatūras Atjaunināšana
NEXPEAK NX501 Funkcijas Lasīt un Dzēst Kodu, I/M gatavību, Dzīvot sensoru datus krāsains Ekrāns
OBD2 Skeneris Īpatnības Unikālo Atmiņas datu Rezerves, Pārskata dati pat mājās
Zīmola Nosaukums NEXPEAK
Atbalsta Operāciju Sistēma Windows XP, Win7, Win8, Win10, oficiālā versija Windows
Īpašas Pazīmes OBD2 Auto Skeneris
Preces nosaukums OBD2 Auto Skeneris NEXPEAK NX501
Aparatūras Versija NEXPEAK NX501
Programmatūras Versija V2.1.Jaunākās 6
Valodas Spāņu
Vienuma Tips Kods Lasītājiem & Scan Rīki
OBD Diagnostikas Kabeli Gara pagarinātāja Vads līdz platības ziņā ir atšķirīgas 6ft

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti