Izpārdošana

€25.31

€30.87

Apkures Veste Mazgājams USB Powered Viegls Apsildāmā Veste Ziemas Saprātīga Apkures Veste Pretvēja Apsildāmā Veste Āra Kempings

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Fitnesa Veicināšanu: Ar 5V barošanu veste varētu būt drošāk izmantot, un nodrošina pietiekamu siltumu.Vestes var palīdzēt veicināt asinsriti, atbalsta sāpes muskuļos.Tā ir labākā dāvana vecākiem un ģimenēm.

2、Mīksto Valkāt: veste ir ļoti paredzēti, lai būt, piemēram, pielāgotu āra apģērbu.Veste piedāvā augstas locīšanas izturību, un tas ir mīksts, lai valkāt.

3、Siltumu Sniedzējs: veste funkcijas 4 oglekļa šķiedras apkures elementus, radīt un aiztur siltumu visā core ķermeņa zonām.Veste funkcijas, augstu, vidēju un zemu siltuma iestatījumi, lai ļautu jums mainīt līmeni, siltums, ar vienas pogas nospiešanu.

4、Plašs Pielietojums: veste var izmantot āra aktivitātēm, slēpošanai, ziemas makšķerēšana, kalnā kāpšana, motociklu, velosipēdu, kempings, snowhiking, piedzīvojumu, ziemas iela, āra apmeklēšanu,biroja, dienas, utt.Tā ir lieliska dāvana jūsu vecaji, mīļākais vai draugiem.Tas ir labākais, Pateicības un Ziemassvētku Dāvanu.

5、Izturīgs Dizains: veļas mazgājamās mašīnas neietekmēs apkures sistēmas iekšpusē apkures drēbes, droša un izturīga.Vestes var tīrīt ar rokām, veļas mašīna, veļas žāvētājs.

Funkcijas:

1. Oglekļa šķiedras apkures materiālu, var būt smilga un nav viegli sabojāt.

2. Trīs līmeņu iestatīšana temperatūras kontrole temperatūras, 30 sekundes ātri var sakarst līdz 70 grādiem pēc Celsija.

3. 2 priekšējo sēdekļu gabaliņos, viena apkures gabals uz muguras un jostasvietas, lielu apkures platību.

4. Zemu temperatūru rāda zaļo krāsu, un temperatūras diapazons ir 38-45 grādi pēc Celsija, un sildīšanas laiks ir 7-8 stundas.

5. Vidējas temperatūras rāda zilo krāsu, un temperatūras diapazons ir 45-60 grādu pēc Celsija, apkures laiks ir 6-7 stundas.

6. Augstā temperatūra liecina, sarkanā krāsa, un temperatūras diapazons ir 55-70 grādi pēc Celsija, apkures laiks ir 5 stundas.

7. Stand apkakli dizains, pretvēja un silts.

8. 5V/2A barošanas banka nav iekļauti.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: USB Uzlādes Apsildāmā Veste

Materiāls: poliestera šķiedras audums (poliestera) + vilnas

Izmērs: lūdzu skatīt tabulu par vairāk detaļas

Atvērt instrukciju:

1.Nospiediet smart switch, 3-5 sekundēm, sarkanā gaisma apkures drēbes sāk sakarst un darbu.

2.Sarkanā gaisma ir apmēram 70 grādiem pēc Celsija, īsi nospiediet slēdzi 1 sekundi, un zilā gaisma ir par 60 grādiem pēc Celsija.

3.Nospiediet slēdzi, lai ieslēgtu balti zaļā gaisma, stabila temperatūra, kas ir par 45 grādiem pēc Celsija, nospiediet 3-5 sekundes, lai aizvērtu.

Tīrīšanas instrukcija:

Vestes var tīrīt ar mazgāšanas mašīnu, lūdzu, mazgā uzmanīgi, kad mazgāšana.

Iepakojuma Saraksts:

1*USB Maksas Apsildāmā Veste

1.Jūs varat veikt Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības Pasūtījumu?Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Un parasti mums nebūs atstāt visu informāciju par mums uz zemes gabali.

2. Kā iegūt izsekošanas informāciju?Izsekošanas informācija būs pieejama 5-10 dienas pēc tam, kad tika izvesti.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir problēmas sekošanas informāciju. 3.ko darīt, ja jūs saņemsiet bojātu produktu, vai jums nav saņemt produkta aizsardzību laiku?Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jūs saņemat vai jums nesaņem to , lūdzu, sazinieties ar mums, tiklīdz tu to saņem, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs sniegsim labāko risinājumu.

Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: monokini plus lieluma, grūtniecības atbalsta apakšveļu, profesionālās peldkostīmu, 14 gadus veca meitene peldkostīms, ribas peldkostīmu, jingba atbalsts, siltuma veste, decathlon, sporta karalis, viens gabals peldkostīms sievietēm
Veids Siltuma
Materiālu Tehnoloģija Citi
Fit Der lielāka nekā parasti. Lūdzu, pārbaudiet šī veikala lieluma info
Modeļa Numurs apsildāmā veste
Dzimums VĪRIEŠI
Preces nosaukums USB Uzlādes Apsildāmā Veste
Iezīme Ūdensizturīgs
krāsa Melna Pelēka
Materiāls Poliestera Šķiedras+Vilnas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti