Izpārdošana

€2.64

€4.39

Leechee Sexy Viedokļa mežģīņu Krūšturis, Biksītes Sievietēm dobi dziļu V ziedu Atvērt Jaunu Apakšveļu Erotiska cietā augsta vidukļa Veļas Komplekti

Pievienot atsauksmi

Leechee sexy mežģīņu dobi dziļu V bra komplekts

Detalizēti: Šī apakšveļa ir krūšturis, biksītes un zeķturi.Ja jūs vēlaties vairāk atvieglinātas un komfortablu sajūtu, jūs varat nopirkt lielāku izmēru.Ieteicams mazgāt ar rokām, izmantojot ūdens temperatūra par 30 grādiem.

Padomi:

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādām parāda, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 3.Ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat man pateikt, vidukļa un krūšu izmērs, un es ieteiktu lielumam, kas piemērots jums.

Varbūt jums vēl nav šīs problēmas?

J:Ja es pasūtīt tagad, kad pasūtījums ir piegādāts ?R:Mēs parasti kuģis, lai jūs 5-7 dienu laikā.Q:Ko darīt, ja ir problēmas ar produkta, ko es saņēmu?R:Jūs varat sazināties ar mani nekavējoties, man būs atrisināt jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams.Q:vai Ir atlaide, ja es, lai daudz gabalu?R:protams, jūs varat sazināties ar mani, lai, un es došu jums pieņemamu cenu.

Tagi: ar augstu vidukli, mežģīņu, apakšveļa ar atvērtu krūšu, erotiskā caurspīdīgu krūšturi, seksīga sieviešu apakšbikses, biksītes karstā erotiska, soda lingery, krūts atvērt, erotiskā sandales sieviete, meitenes lingery, krūšturis erotiska atvērt, izmērs lingery
Stils Trīs-Punktu
Speciālā Izmantošana Eksotiskie Apģērbi
Dzimums SIEVIETES
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Spandex
krāsa melns,balts
Seksuāli Divdomīgs No
Apdare Dobi Ārā
modeil skaits BS300
Modelis Tips Cietie
Apakšveļas Tips Kopa
Svars 50g
Neķītrs Attēlu No
Izmērs M-XL
Zīmola Nosaukums leechee
Funkcijas perspektīva

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti