Izpārdošana

€9.76

€19.51

Meian 5D Dimanta Krāsošana Phoenix Dzīvniekiem, Dimanta Urbju Izšuvumu Pārdošana Īpašas Formas Dimanta Mozaīkas Komplekti Diamant DP Komplekti

Pievienot atsauksmi

Augstas kvalitātes Pakalpojumus:

Pazaudējis dimantu?Lauza audekla?Par to nav jāuztraucas!Mēs aizstās jūsu komplektiem par brīvu!Ja jūs neesat apmierināts jebkura iemesla dēļ, sazinieties ar mums pa ziņa par Dizainadienas.lv, mēs strādāsim mūsu vissmagāk, lai darītu tevi laimīgu.

Ātra Piegāde:

Mēs esam rūpnīcas-tiešā pārdošana, mums ir vairāk nekā 200 darbinieku, mēs nosūtīt savu pasūtījumu 3-5 dienu laikā.Mēs jums izvēlēties labāko piegādes metodi, lai kuģis no jūsu zemes gabalu.Mēs atgriezīsim jums naudu, ja jūs nevarat saņemt savu sūtījumu 60 dienu laikā!

Laipni Dropshipping un Vairumtirdzniecība:

Ja jūs vēlaties pārdot mūsu produktus (dimanta krāsošana, krustdūrienā), kas ir tikai sazināties ar mums, mēs varam pieņemt, CSV, un ir VIP-PĀRDOŠANAS rūpēties par visiem jūsu pasūtījumus!Un mēs arī var darīt OEM.Jums vienkārši pārdot, mums būs atbildīgs par visu savu pēc-pārdošanas servisu!

Par klientu apkalpošanu

Cienījamais pircējs, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Un mēs atbildēsim 24 stundu laikā, izņemot brīvdienas.ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atsauksmi, tad mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.

Par krāsu un izmēru atšķirības kļūdas

Izgriezt, marka, mērījumu var izraisīt izmēra novirzes (plus un minus1-2cm svārstības), krāsu aberācijas ir tāpēc, monitori, laikapstākļi, apgaismojums un citi faktori.Bildes būs dažādas krāsu dažādos monitori, bet tas neietekmē appearence glezna.Lūdzu, saprast.

Par Dimanta Papildināt Pakalpojumu

Mums ir 20-30% papildus dimantu katrā iepakojums, mēs esam labas kvalitātes kontroli, ja jums atrast trūkums dimanti,pirmais sūtījums ir uz mums.mēs varam nosūtīt jums par brīvu.Jebkuru sūtījumu, pēc tam, jums būs jāmaksā par kuģniecības.Sazinieties ar mums, izmantojot īsziņas vai trademanager.

Tagi: av dimanta gleznas, eevee dimanta krāsošanas komplekts, 5d diamon krāsošana, 5d diamante krāsošana, meian kaķēni, dimanta krāsu komplekts, dimanta krāsas vabole, kulons phoenix, 5d diamond krāsa, diamants krāsošanas grāmatas
2. veids Īpašas formas dimanta krāsošanas piederumi
Ielīmēšanas Apgabals Citi
Audekls Izmērs 47x57 cm Audekls izmērs
Zīmola Nosaukums Meian
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Audekls Iepakošanas Metode Citi
Diamond tipa 5d/3d diy Rubik Apaļā Dimanta
Komplektus komplekts Instrumenti,Sveķu Dimanti , kartona Audekla
Stils Citi
Citu Nosaukumu, Dimanta Izšūšana Dimanta Glezna Krustdūrienā
Materiāls Citi
Citu Nosaukumu, Dimanta Krāsošana Dimanta Mozaīkas & Biezumu Attēlu
Forma Viena
Rāmis No
Apdare Vieta Guļamistaba & Dzīvojamā istaba & Office & Home
Modelis Tips Citi
Izmantošana Citi
Dimanta Forma KĀRTA
Krāsu skaits Citi
Veids daimond glezniecība & diamant gleznu pārdošana
Attēla Izmērs 40x50 cm Attēla izmērs
Pieteikums Rotājumi & Dāvanas & Rotaļlietu & Kid ' s handmake
Amatniecības Veids Nepabeigtā Dimanta Izšūšana
Ārējā Iepakojuma Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti