Izpārdošana

€3.89

€5.19

FYUAN Ģeometriskais Ūdens Piliens Kristāla Auskari Sievietēm Bijoux Ilgi Pušķis Rhinestone Vilināt Auskari Paziņojumu Rotaslietas

Pievienot atsauksmi

Zīmols: FYUAN rotaslietas Postenis Stils: Piliens auskari Meterial: Leģēts

Metāla Krāsa:sudraba Gadījumiem: Kāzām/Party/ Iesaistīšanās

Kuģniecības Pakalpojumu

Klientu Serviss

Ja jums ir kādi jautājumi, problēmas, laipni lūdzam, rakstiet mums.Mēs atbildēsim ietvaros 24-48 stundas, vairumā gadījumu agrāk.Mēs strādājam 7days nedēļā.Brīvdienas, izņemot: Valsts svētki un Pavasara Svētki.Mēs atvainojamies par to, ka varbūt mums nav pieejama, ja jums ir nepieciešama palīdzība par laika starpību.Tomēr, mēs varētu atrisināt problēmu, 24 stundu laikā.No sirds paldies par jūsu sapratni advace.

Kompensācijas Pakalpojumu

Atsauksmes

1. Ja jums liekas, nav apmierināti par mūsu produktiem, mēs var tieši sazināties privāti un mēs apsolām jums piedāvāt labāku servisu.Lūdzu, neatstājiet sliktas atsauksmes, lai pievērstu mūsu uzmanību.

2. Ja jūs jūtaties apmierināti ar mūsu produktiem, tas ir mūsu prieks redzēt savu 5 zvaigznes atsauksmes.Un mēs novērtējam jūsu neaizstājams atbalsts mums.

Tagi: u auskari ilgi, soma chanel, accesori sieviete, moderns fāzēm auskari, ny vilināt auskari, sieviete zara, auskari paziņojums, biroja auskari sievietēm, argent 925 auskari, hot sexy sievietes foto
Stils Moderns
Dzimums SIEVIETES
Piemērots Sievietēm,Meitenēm,Kundze, Draugiem.
Sieviešu Modes Piliens Auskari ģeometrisko auskari
Sods vai Modes Modes
Metālu Tips SAKAUSĒJUMA
Modeļa Numurs HE3962
Vienuma Tips Piliens Auskari
Zīmola Nosaukums FYUAN
Materiāls Metāla,Rhinestone
Reizes Kāzu/Party/Iesaistīšanās
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma ĢEOMETRISKAS
krāsa SUDRABA
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti