Izpārdošana

€55.50

€69.38

Zemūdens Metāla Detektors PI-Iking 750 Indukcijas Pinpointer Paplašināt Atklāšanas Dziļums ar LED Gaismu, kad Atrod

Pievienot atsauksmi

Hei,Lūdzu, pievērsiet uzmanību : Pirms sākat lietot šo detektoru ūdenī, jums ir pārliecināties, ka Baterry Nodalījuma & Rokturi ir blīvējums.Pi-iking 750 Atjaunināts Vibra - iking 750 30M Mērķauditorijas atlases Pinpointer Pulsa Indukcijas (PI) Tehnoloģija Zelta Zemūdens Metāla Detektors Pilnībā Ūdensizturīgs Mednieks Vibrators Pieteikumi: unikāla noslēgtā dizains ļauj konstatēt jebkurā evirenment ieskaitot zāles ,dubļi ,netīrumi ,smiltis vai pat saldūdens vai sālsūdens ta dziļumam 100 pēdas .Liels divers .Valsts drošības pārbaudi, Policijas izmeklēšana, Niršanas meklēšanu, Profesionālās arheoloģijas, Atkritumu Dzelzs Atgūšanu ,Adatu/pin Meklēšanas Spole Dizaina Pinpointer ,Paplašināt atklāšanā attālums .Produkta Funkcijas : 1. Sazinās ar vibrācijas un gaismas (Ja mērķis atrodas Vibra-iking750 signālus ar impulsiem, vibrāciju un mirgo košās no baltas L. E. D ) 2. Pulsa Indukcijas Tehnoloģiju (PI) - (Ļauj medības sāls ūdens vai jebkura tipa augsnē, ieskaitot melno smilšu) 3. Atklāšanas dziļums stabilitāti - (Jauns Papildu shēmas uztur pamanīšanas attālums visā baterijas) 4. Mērķa distancē - (impulsiem, vibrācijas palielināt biežumu, kā zonde tuvojas mērķa precizitāti pinpointing) 5. Automātiskā meklēšana - (valsts mākslas mikroprocesoru kontrolēts dizains nav vajadzīgas korekcijas jebkura veida) 6. Ūdensizturīgs - (Pilnībā waterprooof par 30 metriem zem ūdens .Labākais seaking dārgumu zemūdens ) 7. Jostas gredzens & delnas siksniņu, - (ir Iekļauta josta gredzenu pievienot jebkuru parasto jostu klipu, kā arī delnas siksniņa papildu drošībai), 8. Pulsa indukcijas meklēšanas spole - plašākas atklāšanā attālums ,augsta jutība ,pat seak vienu maziņu adatu 10. Soild celtniecības - atrodiet mērķa viegli smiltīs ,svaigu un sālsūdens 11. Meklē dārgumu zemūdens balts LED gp indiction ,virbrate norāde 12. Meklēšanas spole - Dizaina pinpionter ,labāk uztvert zonu & dziļums Akumulatora Uzstādīšana : 1. Pagrieziet kloķi skaitītājs--pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai atveriet bateriju nodalījuma blīvējums 2. Ielikt 1 9V bateriju 3. Pagrieziet kloķi pulksteņa rādītāja virzienā, līdz rokas cieši, lai nodrošinātu ūdens necaurlaidīga blīve Piezīme : Pirms submering mašīnu ,pārliecinieties, vai bateriju nodalījuma blīvējums ir droša Paketē Iekļauts: 1 x Pi-iking 750 Detektors 1 x angļu Rokasgrāmata (Baterijas nav iekļauts)

>>>Kuģniecības un Nododot Lielāko daļu no vienumiem no mūsu veikals tiktu piegādāta laikā 3working dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas pārbauda Dizainadienas.lv kuģniecības izmaksas, kas kotētas neietver papildu maksu par attālā rajonā uzskaitītas ar Express uzņēmumiem.ETA(Ierašanās Laiks)parādīts saraksts ir dots ar kuģniecības kompānijām, bet tas var būt kā iemesls, piegādes kavējas strīdu.Mēs nebūsim atbildīgi par jebkādu kavēšanos piegādes laikā, tai skaitā, bet ne tikai uz muitas pastmarkas pārbaudes, strike force majeure utt.Krievijas pircējiem, kas bija nepieciešami, lai aizpildītu pilnu nosaukumu; Brazīlijas pircēji ir jāatstāj CPF/CPNJ Numurs; Čīles pircēji ir jāatstāj RIESTS numuru. >>>Muitas nodokļiem un Nodokļiem, Importa nodokļiem, nodokļiem un nodevām, netiek iekļautas šajā postenī, cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk. >>>Par Atgriešanos, Ja jūs saņemat preci nav tā, kā aprakstīts,lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un atgriezt preci pareizs.Ja jūs saņemtu objektu DOA (bojājumu ierašanās) vai defekti produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums.A nomaiņa vai kompensācijas tiks piedāvāta pēc tam, kad paziņojums.Daži zemu vērtē vienumus, iespējams, nevar tikt atgriezta.Visi NE-Pārdevējs Kļūda, atgriešanās kuģniecības un pārkraušanas maksa būs uz pircēja kontu Visu atpakaļ produktiem jābūt oriģinālā iepakojumā ar visiem aksesuāriem. >>>Garantijas Mēs stāvēt aiz mūsu produktus, lai jūs vienmēr attiecas!Lai to pierādītu, mēs piedāvājam BEZMAKSAS Sešu MĒNEŠU ierobežotā garantija.Lūdzu, izlasiet tālāk svarīgu informāciju par Garantiju Politiku.Mēs orderi visiem produktiem jābūt bez defektiem, materiālu vai ražošanas defektu vismaz 6 mēnešus no iegādes datuma.Mēs pilnībā garantēt klientiem apmaiņu vai kompensāciju 7 (septiņu) darba dienu laikā, ja postenis DOA (bojājumu ierašanās).Garantija neattiecas uz normālu izstrādājuma kalpošanas laikā valkāt-out, un nodiluma vai ļaunprātīgu izmantošanu.Garantija neattiecas uz apstākļiem, kas izriet no nepareizas lietošanas, nevērības, nelaimes gadījumu, nepareizu piemērošanu, nepareizas uzstādīšanas vai pārveidošana. >>>Atsauksmi, Lūdzu, Sazinieties ar mums, vispirms, ja ir kādas problēmas ar apmaksu, piegādes vai saņemtajām zālēm.Negatīva atgriezeniskā saite būs darīt, lai palīdzētu atrisināt problēmu.

Tagi: zelta ieguves slūžām kaste, metāla detektors dziļums, metāla detektors garrette, lampas led, ūdens izturīgs metāla detektors, metāla detektors, shrxy metāla maisiņš, 850 tx metāla detektors, detektors zemūdens, meklēšanas metālu detektori
Barošanas Veids Akumulators-Jaudīgā
Ar LCD Ekrāna Vai Ne No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 750
DIY Piederumi Metālapstrāde
Zīmola Nosaukums TIANXUN

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti