Izpārdošana

€3.03

€4.33

Skaidrs, Hard Back Cover iPhone 11 Pro Max Slim Gumijas Buferi Hibrīds ar 360 Rotācijas Gredzens Gadījumā 6s 6 7 8 Plus X XS Max XR

Pievienot atsauksmi

Skaidrs, Hard Back Cover iPhone 11 XI 2019 Slim Gumijas Buferi Hibrīds ar 360 Rotācijas Gredzens Gadījumā 6s 6 7 8Plus X XS Max XR

【Skaidrs Aizmugurējo Vāciņu] aicina - 2019 jaunu izveidotiem skrāpējumiem izturīgs caurspīdīgs aizmugurējais vāks parāda patieso krāsu no jūsu tālrunis; Nodrošina labu aizsardzību, bet ne nenovirzoties šarmu jūsu sākotnējā tālruni.

【Gredzenu Turētājs Stāvēt] aicina - regulējams integrētu 180 & 360 grādu rīku rotējošu gredzenu pirksta turētājs labāk pasargā tālruni no nejaušas pilieni un slīdēšanas, un to var izmantot arī kā ērtu skatīšanās statīvs.

【Papildu Saķere un Anti-Slip] aicina - Skaidrs grūti PC korpusu un mīksto TPU bufera piedāvā saķeri un slim profilu, un anti-slip, kā arī, Precīzus griešanas, mājīgs fit, viegla piekļuve visām ostām un funkciju.

【Kritums Aizsardzības] aicina Izvirzīja lūpas, kas nodrošina papildus aizsardzību no ekrāna un kameras; Mil-Aizsardzības Pakāpe ar Gaisa Spilvenu Tehnoloģiju, lai visiem stūriem.

【Auto Mount Funkcijas] aicina - Metāla plāksni, uz aizmugurējo vāciņu var piestiprināt uz magnētisko auto mount navigācijai, ja braukšanas.

Funkcijas:

1) Zīmols: WeFor

2) Preces Stāvoklis: 100% WeFor Oriģinālu un Pavisam Jaunu

3) Materiāls: Skaidrs grūti PC korpusu un mīksto TPU bumpe

4) Bezvadu uzlāde : Atbalsta

5 ) Postenis Krāsa: Melna/Pelēka/Sarkana/Dzeltena/Zila

6 ) Postenis Funkcijas: 2019 jaunu izveidotiem skrāpējumiem izturīgs caurspīdīgs aizmugurējais vāks parāda patieso krāsu no jūsu tālrunis; Nodrošina labu aizsardzību, bet ne nenovirzoties šarmu jūsu sākotnējā tālruni.

7 ) C ustomer pakalpojumu : Laipni lūdzam, sazināties ar mums pa Dizainadienas.lv ziņu sistēma, ja jums ir kādas problēmas ar produktu.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā,un pārliecinieties, vai apmierinošu risinājumu, lai jūs.Paldies!

Tagi: iphone 7pluw, lietā par godu 9 ar mopsis, sao gumijas vāciņu, iphon xr, vga gumijas vāciņu, iphone 11 pro ultra slim, xr, iphone se gadījumā, matēts pop, karakasa iphone 7, sma gumijas vāciņu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
bezvadu uzlāde Atbalsts
Veids Aprīkots Gadījumā
Materiāls Skaidrs grūti PC korpusu un mīksto TPU bumpe
Oriģināls un Jauns
Dropshipping/Rūpnīcas Vairumtirdzniecības/Mazumtirdzniecības Atbalsts
Dizains ĢEOMETRISKAS
Saderīgs Modelis 2 Seguma iPhone 11 XI 2019 7Plus 8Plus 6Plus
Iezīme 2 Anti-Scratch Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā
Laiks Tirgū 2019 Jaunas Ielidošanas Karstā Pārdod Mobilo Tālruni Shell Coque Piederumi
Zīmola Nosaukums WeFor
Līdzeklis 1 Antidetonācijas Dinamisku Mirdzēt Šķidruma Telefonu Gadījumā
Krāsas Melna/Pelēka/Sarkana/Dzeltena/Zila
Saderīgs Modelis 1 Gredzens Turētāja Statīvs gadījumā, iPhone 6 7 8 Plus X XR XS Maks.
Saderīgu Zīmols Apple iphone
Stils Modes Luksusa Foršs Biznesa Āra Vīriešu Meitene lietā
Funkcijas Kamera Aizsardzība+ Izturīgs pret Skrāpējumiem+Triecienizturīgs+Anti-kritums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti