Izpārdošana

€26.88

Starsgem Dārgakmens Modes 18K zelta pārklājumu 925 sudraba 6 nagi 0.5/1ct moissanite gredzenu labāko cenu sievietēm

Pievienot atsauksmi

Starsgem Dārgakmens Modes 18K zelta pārklājumu 925 sudraba moissanite gredzenu moissanite gredzenu augstas kvalitātes sievietēm

Produkta Displejs

9K/14K/18K Zelts

Moissanite Rotaslietas Pielāgošana:

Moissanite Griešanas Diagramma

Uzņēmuma Informācija:

STARSGEM CO.,LTD ir lacated kapitāla Sintētisko Dārgakmeņu wuzhou,Ķīna, kas ir desmit gadu pieredze manufacturiing un pārdot augstas kvalitātes dārgakmeņiem.STARSGEM pieder profesionālo QC departaments, kas ir stingri pārbaudot Moissanite kvalitātes, lai garantētu katra moissanite ideāls.STARSGEM Aptuvenu Moissanite nāk no Ķīnas Electronics Technology Group Corporation II Institūts.Mēs veiksmīgi ražo perfektu moissanite akmeņiem,kas sasniegtu 3EX griešanas līmeni: Teicami Pulēšana; Lielisks Simetriju;Izcila Griešanas.Salīdzinājumā ar citiem uzņēmumiem, STARSGEM ir Moissanite ir vairāk spīdīgu.Bez tam,STARSGEM ir bagāta pieredze īpašu griešanas, kas parāda 8Hearts & 8 Bultas un 10Hearts & 10Arrows utt, un, lai padarītu moissanite vairāk unikāls.

Iepakojuma&Piegāde

Rotaslietas Uzturēšana:

Paziņojums:

Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažās valstīs būs jāmaksā papildus maksa pie vietējām tradīcijām.Lielākā daļa valstu, būs tikai maksas, PVN, pamatojoties uz deklarēto vērtību kopumu, lai maksā pēc piegādes( vairumā Eiropas valstu) vai importa nodevas( Kanāda, Austrālija).

Šiem maksājumiem jābūt pircēja pienākums, ciktāl tie nav papildu sūtīšanas vai apdrošināšanas maksu.

Mēs vienmēr cenšamies, lai palīdzētu jums samazināt jebkura GST vai PVN vai citus importa nodokļi.

Bet mēs nevaram apsolīt, nav nodokļu maksājumus, jo tas depands par politiku, muitas.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja kādi jautājumi, vai jūs varat pārbaudīt ar jūsu vietējo muitas iestādē.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Esi ražotājs vai tirgotājs?

Mums ir profesionāli dārgakmeņiem ražotājs ar 10 gadu pieredzi zaudēt dārgakmeņiem ražošanu.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, kur mēs varam ražot produktus saskaņā ar jūsu prasībām par labāko cenu.Un tagad mēs esam iesaistīti ražošanas rotaslietas.

2. Es varētu veikt izpēti, lai, pirms es ievietot parastajā kārtībā?

Protams!Kā sākt jaunu sadarbību, kādi vārdi vai sertifikātu nevar varify, vai nodrošināt to kvalitāti.Bet paraugi varētu darīt.Jūs varētu veikt dažas paraugus pirmo liecināt, mūsu produktu kvalitāte.

3. Vai jūs pieņemat OEM pasūtījumu?

Jā!Mēs varam.Kā mums stāstīja, ka pirms mums ir mūsu pašu rūpnīcā.Mēs varam veikt akmeņi, saskaņā ar jūsu prasībām.Ja mums ir materiāls, ko vēlaties, mūsu rūpnīcas var padarīt produktus, lai jūs, ja jūs varat sniegt skaidru zīmējumu.

4.Kāpēc man būtu jāsniedz savu īsto e-pastu un tālruņa numer, kad es varu pasūtīt?

Es negribu spamu.Jūs informācija paliek privāti ar mums un mēs nebūtu kādreiz vēlaties, lai surogātpasta jums.Tas ir svarīgi, lai būtu tā, mūsu klientu apkalpošanas komanda, lai sazinātos ar jums par jūsu rīkojumu, lai nekas pārsteidzošs, kas notiek, notiek!Neprecīzi kredītkaršu informāciju, kas ir pirksta nosvīst, un laiku pa laikam jūsu izvēle ir tik zvaigžņu, ka tas ir uz backorder.Mēs arī vēlaties, lai pārliecinātos, ka jums iegūt mūsu e-pastu apstiprinājums, kā ierakstu secību.Strādājot ar klientiem, kas padara mūs laimīgas, mums vienkārši ir nepieciešams veids, lai saglabātu sakaru līnijas atvērts.

5. Kāpēc nav es saņemsiet e-pasta apstiprinājumu, kad es varu pasūtīt?

Labi, lai jūs varētu saglabāt savu inbox droši grūts surogātpasta filtru.Lai gan mūsu apliecinājumi nav spam, to pārbaudīt, pirmkārt, ja e-pasts nav tur.Lūdzu, zvaniet mūsu klientu apkalpošanas 86-774-6019458. Lūdzu, neaizmirstiet, lai pievienotu mums, jūsu drošu e-pasta sarakstu.

6.Kā es varu zināt, vai mans pasūtījums ir piegādāts?

Tiklīdz jūsu pasūtījums atstāj mūsu noliktavā, mūsu sistēma automātiski nosūta jums kuģniecības condirmation e-pastu ar sekošanas numuru.Noklikšķiniet uz izsekošanas numuru, un jūs varat piekļūt to-the-minūšu informāciju par atrašanās vietu.

Blakus, jūs varat pieteikties Ali Express un pārbaudīt pasūtījumu, jums ir ievietots, jūs varat pārbaudīt statusu, kas tur.kad mēs kuģis savu pasūtījumu, mēs jums augšupielādēt izsekošanas skaits.Paldies!

Tagi: dual pāri gredzens, 925 zelta gredzens rose, pekinas universitāte, 18k zelta pārklājumu rotaslietas, 925 sudrabs, gredzens, 18 apzeltīts gredzens, mēnessakmens, gredzens, sudrabs 925 liela, 18k zelta rotaslietas, nekustamā, zelta gredzens
Vienuma Tips Gredzeni
Galvenais Akmens Moissanite
Sānu Akmens Citu Mākslīgo materiālu
Metālu Tips SUDRABA
Dzimums SIEVIETES
krāsa Baltā krāsa
Metāla Zīmogs 925,Mārciņa
Sods vai Modes Sods
Stils Gudrs/Romantiska
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Skaidrība Izmantoti vvs
Gredzeni Tips Kāzu Joslās
Formas\raksts KĀRTA
CertificateType GDTC
Godu Kāzas
Zīmola Nosaukums Cheester Dārgakmeņi
Dārgakmens Moissanite

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti