Izpārdošana

€16.55

€29.55

WiFi Slēdzis Smart Garāžas Durvju Nazis 2.4 GHz Smart Dzīves Tālvadības pults, lai Alexa Atbalss Google Home APP Kontroles

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Viegli atvērt un aizvērt garāžas durvis, pārveidojot esošo Wi-Fi tīklu un garāžas durvju nazis vienā integrētā viedā ierīce, ko var kontrolēt un uzraudzīt no jebkuras vietas.

Aktivizēt jūsu garāžas durvju nazis, uzbrūkot uz mobilo app, vai, izdodot balss komandu, lai jūsu Alexa vai Google Palīgs ierīce, kas izmanto "eWelink" APP, lai automatizētu vai braucot pie garāžas durvīm.

Vairāku lietotāju piekļuvi un attāla uzraudzība.Jums var atļaut vairākām personām, lai piekļūtu jūsu garāžā.

Ja viesis ierodas un jūs atstāt, jūs varat atvērt un aizvērt durvis.Ja esat aizmirsis aizvērt durvis, jūs varat būt paziņots.

Ierīci, ir nepieciešams 2,4 GHZ bezvadu pieslēgumu (WIFI), un var uzstādīt ātri un viegli, bez nepieciešamības profesionāli.Tā ir saderīga ar gandrīz visiem garāžas durvju atvērēji (izvēles vietā, kas ir saderīgs ar nazis).

Labākais kategorijas drošības šifrēšanu; uzticamas un drošas, pateicoties reālā laika darbību uzskaite; katru garāžas durvju nazis ir tikai viens kontrolieris, jūs varat viegli kontrolēt darbību.

Funkcijas:

◆ Remote On/Off: Pārvērst esošo WiFi tīklu un garāžas durvju nazis vērā integrētu smart ierīci, tad, vienkārši noklikšķiniet uz viedtālrunī var atvērt un aizvērt garāžas durvis.

◆ Atgādinājums: vai esat atstāja māju un aizmirsa aizvērt garāžas durvis neuztraucieties, Smart garāžas durvju nazis jūs brīdinās.

Paziņojums: persona, un laiku, ka garāžas durvis ir atvērtas vai aizvērtas reālajā laikā.Jūs varat iestatīt arī balss paziņojumu.

◆ Grafiks: Jūs varat iestatīt grafiku, lai atvērtu un aizvērtu garāžas durvis.Viegli pārvaldīt garāžu durvis.

◆ Balss Kontrole: pilnībā saderīga ar Amazon par Alexa / Atbalss.Atvēršanas un aizvēršanas garāžas durvis var kontrolēt, dažādos veidos - vienkārši noklikšķinot uz viedtālruni EweLink garāžas mobilo aplikāciju vai sūtot balss komandu, lai jūsu Alexa.

◆ Ierīces, Koplietošanas: Jūs varat dalīties ar jūsu ģimenes vai apmeklētāju.Ar to, protams, jūs varat piekļūt jebkurā laikā.

◆ Vēsture: Jūs varat pārbaudīt, garāžas durvju atvēršanas vai aizvēršanas vēsture ir par app, lai nodrošinātu drošību

garāža.

Specifikācijas:

APP: Izmantojiet "eWelink" APP

Lietošana: uz Amazon par alexa, Google Palīgs

Interfeisa Tips: USB Interfeisu

Ieeja: DC 5V 1A

Darbība: aptuveni 3-15 mm/0.12-0,59

Bezvadu standarts: IEEE802.11b / g / n

Bezvadu veids: tikai 2,4 GHz, neatbalsta 5G

Mobilais: "eWelink" android un IOS

Kabeļa garums: apmēram 5m/16,4 pēdas

Materiāls: ABS + PC

Viegli Uzstādīt:

1. Barošana tiek piegādāta, izmantojot orchestration ierīci.

2. Pievienojiet sarkano un melno vadus, garāžas durvju nazis: Pievienojiet katra termināla uz to pašu termināli, ka tiek izbeigts ar sienu pogas vads.

3. Pievienojiet sensors un instalēt to uz garāžas durvīm ar skrūvēm/uzlīmes/iekavās.

4. Kontroles ierīces uz jūsu viedtālrunis.

Paketē Iekļauts:

1 x WiFi Smart Switch Garāžas Durvju Nazis

1 x Komplekti, Montāžas Piederumu

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: alutech tālvadības pults, smart home, slēdzis zigbee, ilgi tālvadības aparāts, ieslēdziet wifi, 868mhz tālvadības auto, āra tālvadības vārti, garāžu durvis, tālvadības kontrolleris, doorhan tālvadības, 2sc3356
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 2.4 GHz, WiFi Smart Switch Garāžas Durvju Nazis

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti