Izpārdošana

€10.57

€17.34

Apakšējo un Augšējo Muguras Lencēm Poza Diski Labāko Pilnībā Regulējams Atbalsta Lencēm Uzlabo Stāju un Nodrošina Jostasvietas Atbalstu

Pievienot atsauksmi

PRODUKTA APRAKSTS 1.Poza Atbalsts ir paredzēts, lai palīdzētu pull uz pleciem, muguras un iztaisnojiet Mugurkaulu 2.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes,Bagāžnieka elastīga siksna 3.Tas padara jūs elegants skaistumkopšanas nav svarīgi, jūs ejat,vai stāv, Saskaņā ar jūsu pašu platums plecu,pielāgot atpakaļ, lai necaurlaidību piemērotāko, lai sevi 4.Liels birojs personas,kas Atbalsta konstrukcija palīdz pareizi slikta stāja, IZMĒRS: VIDUKLIS 50-75CM mēs iesakām izmērs S VIDUKLIS 75-85CM mēs iesakām izmērs M VIDUKĻA 85-95 CM iesakām izmērs L VIDUKLIS 95-105CM mēs iesakām izmērs XL

VIDUKĻA 105-115CM mēs iesakām izmērs XXL

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

2. Bezmaksas Piegāde Visā Pasaulē

3.APO/FPO/DAI Piegāde

Mēs atvainojamies, ka P. O. Kastes un militāro adreses (APO,FPO) nevar piegādāt.ASV teritorijas, pls, atstājiet komentārus, ja jums pasūtījuma.Piemēram, ja jums bija Guam, puertoriko, jūs varētu valsts Guam, puertoriko, valsts daļas.Klienti no Brazīlijas vajadzētu atstāt ziņu, lai nodrošinātu mūs ar savu 11-ciparu CPF kā savu custom tas ir nepieciešams.

Par Muitas Nodokli

Lūdzu, saprotiet, taču, muitas nodoklis, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, nav nodokļu maksu un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Bet mēs atmaksāsim jūsu maksājumu express shipping(ja jums ir samaksāts), lai jūsu kontā 24 stundu laikā.Mēs patiesi atvainojamies par sagādātajām neērtībām, tas var izraisīt jums.

Piezīme:

Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks ba tieši piegādāts jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Mēs jūs informēsim tiklīdz jūsu sūtījums ir izsūtīts.

Ja jūs izvēlaties express shipping, pls atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, ekspress piegāde.

Tagi: muguras josta, korektoru postur, monētas poza, bet lifter, scrotal, glisson cilpa, exoskeleton, loin, vīrieši poza, pacients pārskaitījumu
Modeļa Numurs stājas korektoru B002
Materiāls Kompozīta Materiālu
Zīmola Nosaukums VISI FIT
Funkcijas muguras atbalsta poza korekcija
Funkcija 2 jostas atbalsts
krāsa Melna Balta Zila
Ietekme Vīriešu Korsete, Par Stāju, Diski
Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Preci augšējo muguras lencēm poza diski

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti