Izpārdošana

€12.18

Srjtek Samsung Galaxy Tab 9.7 SM-T555 T555 WIFI Touch Screen Digitizer Stikla Sensors Daļas Planšetdatora Ekrāns Panelis

Pievienot atsauksmi

Nogāzes Daļas, kas ir trausla, ja instalēt nepareizi, tas ieguva' t darbu, lai aizsargātu jūsu tiesības, pēc mūsu ieteikums!

1. Ja jums paketi, Lūdzu, uzņemt video, atverot paku, ja produkts ir sabojājies, lūdzu, sniedziet šo video.mēs atteikt atlīdzību, ja sniedz tikai foto, ne video!

2. Lūdzu, pārbaudiet ekrānu pirms instalēšanas, uzņemt video, ja pārbaudīt to, pārliecinieties, ka tā darbu labu, tad instalēt.Ja LCD ekrānā var' t darbu, lūdzam sniegt mums šo video, mēs sniegs jums risinājumu.

3. LCD ekrāns ir trausls, ļoti viegli, lai izjauktu, lūdzu, esiet uzmanīgs, kad jūs pārbaudīt vai instalēt!

4. Lūdzu, izslēdziet ierīci/ pull off akumulatoru pirms jūs pārbaudīt vai instalēt LCD ekrāna!Citi gudri tas ieguva' t darbu!

Apraksts 1. Mūsu ekrāns ir Rezerves daļas planšetdators , tas ir stock un ar lielisku kvalitāti , un ir 100% pārbaudīts arī , kad mēs nosūtītas, jūs varat redzēt izsekošanas numuru pēc pasūtījuma. 2. Mēs kuģis to 48 stundu laikā pēc tam, kad esat apdares maksājumu. 3. Mūsu preces būs kuģis ar spēcīgu iepakošanas, Antistatiska somas +Burbulis soma +Kartona Kastē 4. Pirms jūs, kas apliecina ekrāns var strādāt perfekti, lūdzu, neizmantojiet līmi uz instalēt mūsu ekrānam, lai jūsu ierīces , ja uz ekrāna ielīmējiet līme, mēs nevaram pieņemt, lai jūs to atpakaļ un prasīt, lai maksājumu atmaksu.

Tagi: sm t555 ligzda, sm t555 touch original, sm t555 touch cilnes, t550 touch, sm t550, lcd touch t555, folijas sm t555, lcd t550, t555 touch, pieskarieties ekrānam, samsung galaxy tab t555
Izmērs 9.7 inch
Garantijas laiks 6moths
Modeļa Numurs samsung T555 skārienekrānu
Produkta Tips Tablete Touch Panel
Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
krāsa Melna Balta
Saderīgu Zīmols Samsung
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rūpnīcas cenas sazinieties ar mums, lai rūpnīcas cena(min lai 20pcs)
stāvoklis Noliktavā!!Gatavs, Lai Kuģis!!
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums srjtek
Displeja Izmērs 7~10 Collu
Piegādes Laiks 2-3 dienas
Savietojams samsung T555 skārienekrānu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti