Izpārdošana

€8.65

Ziemā, Rudenī, Bieza, Silta Sieviešu Elegants Mežģīņu Blūzes, Krekli Dāmu Gadījuma Garām Piedurknēm Apkakli, Augstu Uzrullētu Apkakli Mežģīņu Topi

Pievienot atsauksmi

"100% new Izmērs: Salīdzinātu sīki izmēri ar savu lielumu.Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība no 1-3 cm. (Visi izmēri centimetros, lūdzu, ņemiet vērā, ka 1cm = 0.39 collas) Piezīme: Tā kā dažādiem monitoriem, displejā dažādās krāsās, faktiskā projekta krāsa var nedaudz atšķirties no virs attēla.Paldies par jūsu sapratni.Šī ir Āzijas izmērs.Es iesaku jums iegādāties lielāka izmēra. "

"?Kuģniecības laiks Sagatavošana Mēs garantējam kuģis preces no laikā 1-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās. ?Izsekošanas pakete Jūs varat izsekot jūsu pakete šajā tīmekļa vietnē: www.17track.net ?Lai aizsardzības laiks ir palicis Lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks. ?Iepakojuma nevar deliveried Ja jūs nevarat saņemt preci pēc 45 dienām vai muitas turiet / piegāde atcelts / parcel atpakaļ / un citu iemeslu dēļ.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, Mēs darīsim visu, kas mūsu centienus, lai atrisinātu problēmu. ?Tur ir problēma ar saņemto preci Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, Mēs veiksim visas pūles, lai atrisinātu šo problēmu."

"Vairumtirdzniecības / Drop shipping Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ātra piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties."

Tagi: ķīniešu kleita krekls, mežģīnes top sieviete, smokings, krekls, smokings, krekls svg, tops sievietēm, eiropas audums, dg blūzes, vīriešu smokings, bluse sievietēm, hot sexy sievietes foto
Materiāls Neilona
Auduma Veids Mežģīnes
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums YLDSGS
Modelis Tips Cietie
Stils Sexy & Club
Piedurknes Stils Regulāri
Krekli Veids Smokings Krekli
Apdare Mežģīnes
Apģērba Garums Regulāri
Biezums Midweight
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Dzimums SIEVIETES
Apkakle Augstu uzrullētu apkakli

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti