Izpārdošana

€9.13

€10.15

"Eiropa 2020" ins kokvilnas karikatūra ar garām piedurknēm t-krekls dinozauru gudrs zēns meitene tshirt topi sporta krekls bērniem, bērnu pidžamas krekls, jauns dizains

Pievienot atsauksmi

Laipni lūgti mūsu Veikalā

Mūsu veikals specializējas baby & children produktu,mēs piedāvājam augstas kvalitātes apģērbi un uzticamu starptautisku piegādes pakalpojumu.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešama palīdzība vai ir jautājumi,mēs esam ļoti priecīgi jums palīdzēt. Augstas kvalitātes un Pavisam jauns 100% "Eiropa 2020" ins kokvilnas karikatūra ar garām piedurknēm t-krekls dinozauru gudrs zēns meitene tshirt topi sporta krekls bērniem, bērnu pidžamas krekls, jauns dizains izmērs:18M 24M 3T 4T 5T 6T Galvenā Krāsa un stils : kā parādīts attēlā Jaunās Modes Materiāls: Kokvilna, zēns, meitene ar garām piedurknēm t-krekls topi

Uzmanību, lūdzu,

Lūdzu, uzmanīgi attiecas uz jūsu bērniem faktisko augstumu un izmēri pirms pirkšanas/cenu.Paldies.Ja jūsu mazulis ir stiprs, vai nedaudz apaļš,mēs iesakām izvēlēties lielāka izmēra,paldies.

Padoms:izmērs būs atšķirties, ņemot vērā dažādo partiju un mērījumu metodes, kas, iespējams, kļūdas par 2-3 cm.Tas nav kvalitātes problēmu, paldies par jūsu sapratni.

Pieci iemesli, lai izvēlētos mums

1 augstas kvalitātes ķemmētu kokvilnas:Augstas kvalitātes auduma,rūpēties par konkursa ādu un veselību jūsu bērniem, no dziļi mūsu sirdīs. 2 Cute karikatūra drukāšanas mīlēja ar bērniem,diez vai izbalināt vai nokrist. 3 Spilgtas krāsas,Izsmalcinātu izgatavošana,Veikls elektroinstalācija, izsmalcinātu meistarība. 4 Ērtu apģērbu dizaina,piemērots bērniem, struktūras, kas piemērotas mājas un āra aktivitātēm. 5 Ērti valkāt ,Atsvaidzinošu un elpojošs audums,bērniem nebūs liekas garlaicīgs.

Detalizēts Apraksts

Par hromatiskās Aberācijas

Visus produktus mūsu veikalā, ir īsta šāvienu, bet, pateicoties kameras modelis, šaušana gaismas, un uzstādījumus jūsu monitora, tur var būt dažas krāsu atšķirības, paldies par jūsu sapratni.

Par Kuģošanas

Mēs TIKAI kuģis objektu, lai jūsu apstiprināja, adresi, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi ,pilns vārds,uzvārds, tālruņa numurs,zip kods ir pareizi, pirms jūs iegādāties preces.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Lūdzu, pārbaudiet šīs papildu izmaksas skaidri pirms pasūtījuma.Sūtījums tiks piegādāts laikā, tiesības pēc tam, kad maksājums tiek veikts,pat brīvdienās.

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan atzinīgi novērtēja mūsu veikalā. Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde. Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums.

Par Atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes . Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu to.Lūdzu, neatstājiet neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, bez komunikācijas.~~Paldies jums tik daudz!!

Par mazgāšana

Ūdens temperatūra būtu zem 30 grādiem pēc Celsija, cik vien iespējams.Tas nedrīkst būt iemērc mazgāšanas līdzeklis uz ilgu laiku.Roku mazgāšanai var glabāt drēbes spilgti krāsu un nebūtu pakļauts saules ilgu laiku.

Tagi: nfc kartes personas, liels dayz plakāts, vīriešu asmeņi mach3, mi grupa 5 elastīgs, apaļš magnēts 10x6, nokia 71 līmi, kohls sieviešu nike, bārkstis deju meitene, kohls sieviešu izmērs
Materiāls Kokvilnas
Topi Tips T-veida
Tostarp T-krekls 1 gab.
Vecums No 0 līdz 6 gadiem, kokvilnas topi
Dzimums zēns meiteni, bērnu, zīdaiņu toddler unisex t krekls
bērnu drēbes zēns meiteni, bērnu, zīdaiņu toddler unisex
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Sezona pavasarī, rudenī, ziemā t-krekls
Apģērba Garums ilgi
Stils karikatūra ar garām piedurknēm tshirt
Apkakle O-Veida Kakla
Nodaļas Nosaukums Bērni
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Ikdienas gadījuma modes kokvilnas t-veida krekls
Zīmola Nosaukums ELFMYTH
Biezums regulāri kokvilnas T-krekls
Izmērs 18M 24M 2T 3T 4T 5T 6T
vairumtirdzniecības un atlaides Lūdzu, sazinieties ar mums
Vienuma Tips bērnu kokvilnas tshirt
krāsa Balta Dzeltena
raksts kokvilnas t-veida zaļās dinozauru~~
Modelis Tips Karikatūra

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti