Izpārdošana

€16.38

€32.76

Liseaven Vīriešu Ziemas Jaka, Bieza, Silta Parka Vilnas Parkas Mētelis, Vējjaka Ar Kabatām Žaketes Vīriešiem

Pievienot atsauksmi

Liseaven Vīriešu Ziemas Jaka, Bieza, Silta Parka Vilnas Parkas Mētelis, Vējjaka Ar Kabatām Žaketes Vīriešiem

Prece tiks piegādāta 3 darba dienu laikā(nav iekļauts svētku dienas)pēc maksājuma apstiprināšanas.Piegāde apstiprinājuma e-pastu tiks nosūtīta, kad prece ir piegādāta.

Mēs vienmēr ievietotu objektus ārā pa E Pakešu Amerikas savienotās Valstis; parasti tas aizņem 7-21 darba dienu laikā vidēji piegādes priekšmetus, lai pircējam.

Citas valstis mēs kuģis pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasts, jums būs iegūt izsekošanas numuru pēc pakete izsūtīta, parasti tas var būt no 10-45 dienas, jo bija lēns, pasta pakalpojumu un stingri pasūtījuma atļaujas.

Mēs smagi strādājam, un izmēģināt labāko, lai jums laimīgs iepirkšanās no mūsu veikala, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, pls laipni mūs atstāt pozitīvu atsauksmju, mēs novērtējam jūsu laipni sadarbību.Ja jums ir jebkādas problēmas ar preci, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, mēs esam pārliecināti, ka, lai dotu jums apmierināts risinājumu.

Tagi: skatīties mēteļi, kafijas krāsā krekls, jaka vīriešiem, žakete pleca, parka sieviete, pulverizatoru atbalsts, teck jaka vīriešiem, vēja jaka vīriešiem, ziemas jaka sievietēm, uz leju pīle
Auduma Veids Broadcloth
Uzpildes Spray-kokšķiedru Vate
Svars 0.9kg
Dzimums VĪRIEŠI
Atvāžamā Daļa NAV
Kapuci No
Apģērba Garums Regulāri
Veids Regulāri
Materiāls Kokvilnas
Slēgšanas Tips Viena Krūšu
Oderes Materiāls Organiskās Kokvilnas
Zīmola Nosaukums Liseaven
Modelis Tips Cietie
Piedurknes Stils Regulāri
Apkakle STĀVĒT
Stils Ikdienas
Biezums STANDARTA
Modeļa Numurs 01
Apdare Poga

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti