Izpārdošana

€17.96

€24.60

1500W 30A DC-DC Konstanta Sprieguma Strāvas Boost Converter Step up Barošanas Modulis 10~60V No 12~90V Palielināt Jaudas Moduļa

Pievienot atsauksmi

1500W 30A DC-DC Konstanta Sprieguma Strāvas Boost Converter Step up Barošanas Modulis 10~60V No 12~90V Palielināt Jaudas Moduļa

Iezīmes: barošanas modulis izmanto dubulto sendust magnēti, aizdusu ar 1,2 mm vara vadi. 100V/210A zema izturība MOS ar lielu spēku un pašreizējais ievades, piemērots lielas jaudas LED, motori.Atbalsta reversā ievadi aizsardzību ar MOS, tāpēc nav jāuztraucas par nepareizu ieejas vadu un apdegumi no strāvas padeves.Zema sprieguma aizsardzība pasargās moduli un akumulatoru pret bojājumiem no pār-izlādes, kad izmanto uzglabāšanas akumulatoru, kā ievadi.Sabiezinātas heatsink un inteliģentās temperatūras regulēšana dzesēšanas ventilatoru izkliedētu siltumu labāk.

Specifikācijas:

Tips: neizolēts step up modulis (PALIELINĀT)

Ieejas Spriegums: DC10V, lai 60V

. Ieejas Strāva: 30A(ieejas spriegums 10V, lai 30V)

25A(ieejas spriegums 31V, lai 60V)

Quiescent Strāva: 15mA(palielinās, ja pārvērstu 12V uz 20V)

Izejas Spriegums: 12V uz 90V (regulēšana, noklusējuma ir 19V)

. Izejas Strāva: 20A (saistītām ar ieejas un izejas spriegumu starpība, jo lielāka sprieguma starpība ir mazāka izejas strāva būs.lūdzu, uzlabo siltuma izkliedi, kad strāva ir vairāk nekā 15A)

Pastāvīgu Strāvas Diapazons: 0.8 A 20A(+/-0.3 A)

Reverse Ievadi Aizsardzība: Jā (150A MOS)

Zemāka Sprieguma Aizsardzība: Jā (V8, lai 50V regulēšana, self-recovery)

Ekspluatācijas Temperatūra: no - 40 ºc līdz +85 ℃(ja temperatūra ir pārāk augsta, lūdzu, uzlabo siltuma izkliedi)

Frekvence: 150KHz

Pārveides Efektivitāti: 92% līdz 97% (Efektivitāte ir saistīta ar ieejas/izejas spriegumu, strāvu un spriegumu starpība.Mazākā starpība ir lielāka efektivitāte būs)

Ieejas strāvas Aizsardzība: Jā (automātiski aizsargātu kad ievade ir vairāk nekā 35A, un barošanas sprieguma nepalielinās)

Īssavienojuma Aizsardzība: Jā(ieejas 30A drošinātājs)

Instalācijas Veids: Spailes(lūdzu, izmantojiet lielu pašreizējā vara stieples)

. Izejas Jauda = Ieejas Spriegums* Šobrīd (Ja ieejas 12V, izejas jauda=12V*30A = 360W)

Izmērs:130 x 84 x 52mm / 5.11 x 3.3 x 2.04"

Instrukcija:

Sprieguma Regulēšana:

Barošanas moduļa, bet nav savienojumu ar slodzi, pēc tam pielāgot "V-ADJ" potenciometra pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai palielinātu, pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai samazinātu.Sakarā ar lielu izejas jaudas kapacitāte, atbilde būs lēns, kad pielāgotu augsts spriegums uz zemsprieguma.

Strāvas Regulēšana:

Pielāgot "A-ADJ" potenciometra pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam par aptuveni 30 aprindās, lai mazinātu izejas strāva pirms savienojuma izveides, lai slodze.Pēc tam pielāgot "A-ADJ" pulksteņa rādītāja virzienā, lai pašreizējo vērtību, kas jums nepieciešams.Ja jūs izmantot moduli, lai uzlādētu akumulatoru, pieslēdz izejas pēc tam, kad akumulators ir pilnībā izlādējies.Jo, ja vairāk enerģijas tiek atstāts akumulatoru, mazāk lādēšanas strāvas būs.

Zems Ieejas Spriegums Aizsardzība, Korekcija:

Ja mēs uzstādītu zems ieejas spriegums aizsardzības 12V akumulatoru, pieslēdz ieguldījumu 10V sprieguma, pēc tam pielāgot RV1(pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai palielinātu, pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai samazinātu līdz UVLO iedegties.Tagad aizsardzību spriegums ir 10V, proti, kad akumulatora spriegums pazeminās līdz 10V, moduļu nebūs pastiprināt spriegumu un izejas spriegums būs tāds pats kā ievades spriegums.

Piezīme:

1. Izejas vadu, nevar tikt atcelti, vai īssavienojumu.

2, Ja modulis ir savienots ar induktīvo slodzi, minimālais ieejas spriegums nedrīkst būt lielāks(piemēram, 24V) un imum izejas jauda būtu zemāka(piemēram, 500W).

3, Ja atmiņa akumulators, slēdzis strāvas padeve, vai saules panelis elektrisko ģeneratoru, kas izmanto kā izejvielu elektroenerģijas avots, zema sprieguma aizsardzība vērtība būtu jākoriģē zemākas, pretējā gadījumā tas var radīt bojājumus.

Komplektā Ietilpst:

1 x Modulis

1) Mēs aept Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes, ir aepted, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

Tagi: 12v 15a sprieguma regulators, 120v buks pārveidotājs, 1200w 20a dc pārveidotājs, modul solis uz augšu, 60 hz inverter, palielināt konstantu strāvu, 600w saules inverter, 3 v dc, dc solis uz augšu, 1500w solis uz augšu
Modeļa Numurs Palielināt Pārveidotājs
Iezīme 2 dc dc pārveidotājs pastiprināt spriegumu
Izejas Jauda 1 - 50W
Preci Palielināt Pārveidotājs
Funkcija 3 Converter Palielināt
Veids DC/DC Konvertori
Līdzeklis 1 Palielināt Pārveidotājs Led-Vadītāja
Sertifikācija NAV
Svars dc dc step up converter
Produkcijas Veids Viena
Iezīme dc uz dc palielināt pārveidotājs nemainīga strāva
Izmērs Boost Converter
Izejas Frekvence 50/60 hz
Zīmola Nosaukums VBESTLIFE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izejas Strāva 30A

Uzrakstīt recenziju