Izpārdošana
BEZMAKSAS PIEGĀDE>>> 0947 dabas rozā, koraļļu kaklarota Skatīt lielāku

€8.00

€10.67

BEZMAKSAS PIEGĀDE>>> 0947 dabas rozā, koraļļu kaklarota

Pievienot atsauksmi

Piegāde:NĒ KASTE

Pēc tam, kad maksājums ir izpildīts, - mēs parasti post ar aviopastu (Hongkong Post / Ķīna Post) ietvaros 1-3 darba dienas.

Mēs paredzam, ka starptautiskās piegāde aizņem apmēram 15 - 35working dienas (Se & Sun & Svētku nav iekļautas).Vēl, lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas valstis var saskarties ar ilgāku piegādes pateicoties vietējo muitošanu.

Lūdzu, NEATSTĀJIET MŪS, 1 vai 2 reitings atsauksmes, jo ilgu piegādes laiku.kad pabeigts maksājumu es nosūtītas postenis 1-2 dienu laikā.bet dažkārt post office, iespējams, būs problēmas vai ļoti aizņemts.lūdzu, saprotiet,

Ja jūsu vietējās paražas ir maksas jums par nodokļiem vai ievedmuitas nodokļus, mums ir žēl, ka tas ne būt daļa no mūsu atbildība.Jūs varētu pārbaudīt ar jūsu vietējo muitas iestādē, lai redzētu papildus izmaksas, pirms jūs cenu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kuģniecības un pārkraušanas maksu par KATRU posteni, ir uzskaitīti atsevišķi, kas nozīmē, ka jums arī ir jāmaksā par kuģniecības un pārkraušanas maksu par KATRU posteni, pat jums ir apvienot iegādātos, tas ir acīmredzami, jo pastmarkas maksa ir tieši proporcionāls svaram visu paketi.

ATSAUKSMES

Jūsu entuziasms ir labākā reklāma, ko es varētu lūgt.Ja jums ir jūsu jaunais postenis rokā, lūdzu, atgriezieties, lai atstāt atsauksmes.Pastāsti man un citiem, ko tu domā.Lai redzētu, atsauksmes ievietojis citiem klientiem, noklikšķiniet šeit:

Tagi: virves izlaist bērnu koka, īsi zābaki devmujer, virves, gumijas izmantot, kurpju kluči f silikona, apavu pad adatu terapija, trošu piekares ilgi, kurpes nike ministru hype, apavu smaku spray asda, vbar interjera stāvi
Metālu Tips Sudraba Pārklājumu
Modeļa Numurs Pērle
Materiāls koraļļu
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Nosaukums Kaklarota
Formas\raksts KĀRTA
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Kaklarotas
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Kaklarota Tips Ķēdes, Kaklarotas
Kulons Izmērs collas
Stils Moderns
Sods vai Modes Modes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti