Izpārdošana

€8.43

€10.41

Bezmaksas piegāde 2017 jaunas ielidošanas 50yards multiplikācijas filmu " sapņu ķērājs iespiesti grosgrain lentes 16947

Pievienot atsauksmi

Uzmanību:

a.Pls izvēlēties pareizo preci kodu un izmēru !

b.lentas krāsas var nedaudz mainīties uz monitoriem.

c.Laipni custom pasūtījumu.Visi mūsu modeļi var drukāt dažādu izmēru un IENAIDNIEKS.Mēs varam darīt, custom, lai lente,sveķiem utt...zems moq un labākās cenas, ja jūs, lai moq par savu dizainu, tas būs ekskluzīvs,sīkāka informācija pls sazinieties ar mums.

Vienība : Grosgrain Lente drukā

Materiāls : 100% poliesteris.

Motīvs: Eco-friendly .

Iepakojumā : 50 metri/daudz.

Lietošana : padara matus lokus,rotā mini cepures,rotā meiteņu kleitas,kāzu svinēja rotājumi, festivāls partijas apdare,utt.

Piegādes Metodi I:

mūsu cenas ir bezmaksas piegāde par ķīnas ziņu,ja vēlaties pasūtīt liels vai virs noteiktas summas, mēs centīsimies mūsu labāko, lai kuģis ar ātrāk pastu,kā epacket vai dhl express...atkarībā no jūsu valsts un muitas problēmas.ja jūs vēlaties, lai kuģis ar dhl par mazu, lai, pls sazinieties ar mums, lai papildu kuģniecības izmaksas,paldies

Piegādes Metodi II:

ASV, Austrālija, Eiropa, pasūtījuma summa virs 100 usd, bezmaksas piegāde ar DHL express.

Maksājums:

Mēs atbalsta maksājumu Darījuma izmantojot Dizainadienas.lv, kredītkartes ir ok.

Piegāde:

Parasti pasūtījumi tiks izvesti 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma ierodas.

Krievijas Klientu Uzmanību, lūdzu:

Tā kā saskaņā ar jauno politiku, kas noteikts ar krievijas Post office februāra Vidum, uztvērējs, jābūt ar pilnu personas vārdu, citādi sūtījumu tiek atgriezta atpakaļ sūtītājam.Tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs esat ievietot pareizo informāciju, kad jūs pasūtīt.Paldies.

Sazinieties ar mums:

Lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mums ar visiem jautājumiem.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbildētu visiem e-pastu vienas darba dienas laikā.

Atsauksmes:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, Lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi mums.Ja tur ir kaut kas nepareizi, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai piegādātu 100% apmierināti klienti pakalpojumu.

Ziņa par mūsu produktu darba grupa:

Mēs augšupielādēt jaunu dizainu no laika uz laiku, ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, pievienot mūsu veikalā savā veikali sarakstā, lai iegūtu atjauninājumu no mūsu jaunajiem produktiem.

PALDIES TIK DAUDZ PAR JŪSU APMEKLĒJUMA :)

Tagi: vēzis lentes pin, flash lentes, Grosgrain Lente, meksika lentes, buldogs sejas, oot, pingvīns kāzu, Lente, diy savirmot, 1 collu satīna lenti
Produkta Tips Lentes
Technics IESPIESTS
Materiāls 100% Poliesters
Stils Viena Sejas
Zīmola Nosaukums top lentes
raksts Karikatūra
Platums 1"
krāsa Attēls
Iezīme Eco-friendly, mazgājams
Auduma Veids Grosgrain

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti