Izpārdošana

€10.30

€20.60

Barbie Krāsu Atklāj Pet noteikti Sirds Formas Gadījumā, ja Temperatūras Sensora Krāsas 5 Pārsteigumus Blind Kaste Rotaļlietu Dāvanu GPD25

Pievienot atsauksmi

Barbie Krāsu Atklāj mājdzīvniekiem sniegt unboxing pieredzi, kas ir pilns ar pārsteigumiem -- pieci no viņiem!

Vienumi, nāk rozā papildināta sirds formas traukā, bet katra konteinera ir meklēt paliek noslēpums līdz brīdim, kad atklājās, padarot to daļa no fun.Bērni vienkārši iemērc konteinera siltu ūdeni un maisa tā apmēram.Ūdens maina krāsu, un kad izvilka, atklāj jautri grafikas uz vāka -- katrā gadījumā ir atšķirīgu izskatu un krāsu!Bet pārsteigumi turpinās...atvērt un izņemt četras somas iekšpusē.Bērni varēs atklāt vienu vai divas pet skaitļi, piemēram, divi tiny kaķēnus vai viens lielāks kucēns; pet pārvadātājs; un divi piederumi iedvesmot stāstu jautri, piemēram, saulesbrilles vai ūdens pudeli.Ko gribu jums atklāt?Bērni var savākt tos jaukt un saskaņot piederumus, un paplašināt iespējas!!!Pievienot vākšanu jautri, gadījumos, var sakraut, lai padarītu krāsains tornis.

Ietver Barbie Krāsu Atklāj, pet, pet pārvadātājs, divas piederumi un Krāsu Atklāj konteineru.Katru nopērkams atsevišķi, atkarībā no pieejamības.Krāsas un rotājumi var atšķirties.

❤Ar 5 pārsteigumi, 1 iepakojums, Barbie Krāsu Atklāj mājdzīvnieki piegādāt visu veidu prieks!

❤Katru pet komplekts nāk ar sirds formas traukā ar rozā Krāsu Atklāj vāku -- kas ir iekšā?

❤Sāktu pieredze krāsojot konteinera siltu ūdeni un kratot to apkārt-ūdens maina krāsu rozā ar maģisku spēku!

❤Velciet tvertni, lai atklātu savu izskatu -- katrā gadījumā ir dažādu krāsu un grafikas, kas iedvesmoja ar Barbie par vāku, un tas tagad ir caurspīdīgs!Kaudze gadījumos, lai izveidotu tornis (katru nopērkams atsevišķi, atkarībā no pieejamības).

❤Bērni var palūrēt pie 4 somas iekšpusē, pēc tam atveriet tvertni un katra maisa, lai uzzinātu vairāk pārsteigumi!

❤Katrs komplekts sastāv no 1 vai 2 pet skaitļi, pet pārvadātājs un 2. piederumi, piemēram, saldējumu konusa vai austiņas!

❤Bērniem no 3 līdz 7 gadiem būs mīlestība spēlē mājdzīvnieku aprūpi un stāstus ar glītu pārsteigums Barbie Krāsu Atklāj mājdzīvniekiem!

❤Viņi var savākt tos jaukt un saskaņot piederumus un paplašināt ilgums iespējas -- young dzīvnieku mīļotājiem vēlaties pieņemt tos visus!

Gan vairumtirdzniecībā, gan tiešā piegāde, ir laipni lūgti.

Par tieši kuģniecības, mēs varam nosūtīt preces saviem klientiem.

Pirms pirkšanas, lūdzu, izlasiet šo rakstu uzmanīgi, lai mazinātu pārpratumus un palīdzētu mums augt kopā.

1. Mēs varam nodrošināt, ka mūsu produkti ir rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

2. Ja jums ir steidzami nepieciešama, objektu, ja jūs nevarat gaidīt pacietīgi gaisa pasta paketi, Ķīna Post, lūdzu, izvēlieties express piegādi metodi.Ja jūs izvēlaties, Ķīna Post, Gaisa Pasts, bet tas tiek izmantots, kad transports kavējas.Lūdzu neuzņemas nekādu kompensāciju vai domstarpības, bet mēs labprāt vēlētos, lai palīdzētu jums paplašināt jūsu pasūtījuma apstrādes laiks.

3. Jūs varat izmantot visus produktus pēc tam, kad maksājumu.Parasti, mēs nodrošināsim izsekošanas skaits, kas 24 stundu laikā un nosūtīt paketi 48 stundu laikā.Pēc tam, kad pakete ir izsūtīta, tā nevar kontrolēt ar mums.Ļoti atkarīga no starptautisko transportu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat saprast un pacietīgi gaidīt.Ja tur ir jebkura kavēšanās, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, un ļaujiet mums zināt.

4. Ja jūsu pirkuma aizsardzību laika beigām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam jums palīdzēt paplašināt aizsardzību laiku.

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs aicinām jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.

Tagi: armija treniņbikses sievietēm, blind rotaļlietu kaste, matel barbie telefonu gadījumā, barbi lelles, barbie krāsa atklāj lelles, māja barbi sapņu māja, reborn, priekšsēdētāja lelles, diy barbi leļļu namiņš, barbie fashionista diy
Biznesa zīmols MATTEL
Zīmola Nosaukums Barbie
Izmēri 3 x 9.23 x 7.35 cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums Unisex
Tēma Krāsa Atklāj Pet Komplekts
Īpašības Pārsteidzošs izpakošana pieredze
Plastmasas Tips PP
ROTAĻLIETAS pet komplekts
Modeļa Numurs GPD25
Īpašuma 5 veidu pārsteigumi
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
BJD/SD Atribūts lelle
Mfg Sērijas Numurs Modes
Materiāls Plastmasas
Sertifikācija CE
Funkcijas Mini
Dāvanu Ziemassvētku
Veids Interaktīvās Lelles
Vecums > 3 gadiem
Piemērots Meitenes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti