Izpārdošana

€13.53

€17.34

TAETEA 7572 357g Augstas Kvalitātes 2010 gadā Pu ' er Tea Ķīnas Pienācis Pu-erh Tēja Shu Pu-erh Kūka Izvairīties Pu-er Kūka Partijām Pienācis Pu-er Tējas

Pievienot atsauksmi

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk tējas, laipni aicināti apmeklēt mūsu veikalā!

Ievads:

Pu ' er tea ir galvenokārt ražo Xishuangbanna, Linyi, un Puer in Yunnan Provincē.Pu-erh tēja ir bagāta oranža un dzeltena, ilgnoturīgs aromāts, unikāla garša, spēcīgs maigu garšu un ilgstošu pretestību, lai putas.

Pu ' er tea ir daudzas funkcijas, piemēram, samazinot asins tauku, samazināt svaru, kavējot gremošanu un gremošanas sasilšanu kuņģa, palielinot šķidruma, slāpē slāpes, glāzes un detoksikācijas.Var Qingwei Sheng Jin, gremošanu un vienaldzību, paģiras, detoksikācija, diurētisku un saaukstēšanās, klepus un vienaldzību, zemāks holesterīna līmeni asinīs.

Pu ' er Pienācis tēja ir Yunnan Dayezhong, saulē žāvēta zaļā tēja, jo izejvielas, kas pēc raudzēšanas un pārstrādes tējas.Krāsa ir brūna un sarkana, un tā garša ir tīra un harmoniska.Tas ir unikāls Chen Xiang.

Puer Kategorija: Ripe Pu-erh, Shu Pu er

Neto Svars: 357g/ kūka.Cena ir tikai viena kūka.

Ražošanas datums: 2010

Uzglabāšanas laiks: garāks, jo labāk

Sastāvdaļu saraksts: Yunnan lielās lapas žāvēšanai zaļā maocha

Ražotājs: Dayi Tējas Grupas, Menghai Tējas Fabrika

Tāpēc, ka puerh ir bez glabāšanas laiku, un puerh gaumei kļūs vairāk garšīgi ar viņu gadu palielināt, tāpēc to cena turpina pieaugt, un jūs varat pasūtīt vairāk, ja jums patīk šāda veida tējas.Tas ir tā vērts, lai iegādātos un savākt šobrīd.

Alus rokasgrāmata: Ledus tēja: 1. Likt 1-2 tējkarotes tējas vērā tukšo tējas maisiņus, un pēc tam nodot kauss. 2. Piepildiet tasi ar 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) ūdenī. 3. Pagaidiet, līdz jūs redzētu, tējas lapas tiek pagarināts. (3-5 min) 4. Baudiet savu tēju.Ja jūs, piemēram, ledus tēju, var pievienot ledu vai citronu.

Karstā tēja: 1. Ņem aptuveni 5g tējas, likt tos Tējkanna. 2. Pārlej ar vārītu ūdeni (apmēram 90-99°C) (195-210°) uz Tējkanna. 3. Apmēram 5-8 sekundes vēlāk, atsevišķa tējas un ūdens pirmās kārtas alus. 4. No šīm brews, atsevišķa tējas un ūdens, kas 10-30 sekundes.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Tagi: pu erh tēja eļļa, ķīna sudraba adatas tēja, dayi, lapsang souchong tēja, da hong pao, krizantēmu ziedu tēja, kausa stikla, puer tēja, puer shu, "Andromeda"
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums ANCHENG
Materiāls Trauki

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti