Izpārdošana

€18.20

Sweettreats Vara Panna 11 Collu Nonstick Vara Keramikas Pārklājuma Panna ar Nerūsējošā Tērauda Rokturi, Trauku mazgājamā mašīna Droši Krāsns Drošu PTFE)

Pievienot atsauksmi

Sweettreats Vara Panna 11 Collu Nonstick Vara Keramikas Pārklājuma Panna ar Nerūsējošā Tērauda Rokturi, Trauku mazgājamā mašīna Droši Krāsns Drošu PTFE nevar tikt izmantota indukcijas

Šo 11 x 11 collu kvadrātveida nonstick vara keramikas griddle pan garantē jums 100% drošu un veselīgu ēdienu gatavošanas kā PFOA/Svins/Kadmijs bezmaksas.Ideāla izvēle jūsu ēdienu gatavošanu ikdienas!

nonstick pārklājumu ļauj pārtikas slide off, pieprasot mazāk naftas vai tauku, kas gatavošanas laikā, izturīga un nodilumizturīga.Vara interjera virsma ir īpaši izturīga un ļoti izturīgs pret skrāpējumiem.

Bieza alumīnija core nodrošina optimālu siltuma saglabāšanu un izplatīšanas darbības, ideāls padarīt garšīgi ēdieni.

Trauku mazgājamā mašīna droša un viegli tīrāma.Krāsnī droši līdz 350℉.Piezīme: Šī panna ir piemērota gāzes, elektrisko vai stikla stovetop, nav savienojams ar indukciju.

Dual kniedētas nerūsējošā tērauda rokturi ir ergonomiski izstrādāti, kas piedāvā viegls, ērts rokturis, un palikt atdzist, kamēr vārīšanas.Rokturis ar piekārtiem cilpa ir ērta uzglabāšanas, kad to neizmanto.

Tagi: nerūsējošā tērauda wok, wok, lapa pannas nerūsējošā, pvc, tērauda stieple, vara panna, daļas fagor, misiņa panna, indukcijas kastrolis, virtuves indijas, šūnveida panna
Modeļa Numurs CX-800
Sertifikācija FDA
Materiāls Alumīnija Sakausējuma
Zīmola Nosaukums sweettreats
Veids Pannas
Wok tipa Non-stick
Pot Vāciņu Bez Vāka
Gadījumā Plīts Gāzes Plīts
Diametrs 28cm
Iezīme Eco-Friendly
Pot Vāka Tips Bez Pot Vāciņu
Jauda <1L
Pannas Tips Cepešpannām & Skillets
Metāla Tips Alumīnija Sakausējuma

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti