Izpārdošana

€13.95

€19.93

6M 20 LED Globe Spuldzes komplektā String Gaismas IP44 Ūdensizturīgs Āra Ziemassvētku Vainags Kafejnīca Pasaku Gaismas Ķēdes Apdare

Pievienot atsauksmi

Iezīmes: Aprīkots ar 20 pasaules spuldzes , šo stīgu gaismas iemācās spilgti dzeltenā mirdzumu visā Pagalmos, Lapenes, Dārzi, Pergolas,Klāji, Pilsētas Jumtiem, Kāzas,Vakariņas Pusēm,Dzimšanas dienas svinībām, Viesībām Uzreiz iedegties jūsu telpas romantisks, tomēr svētku veidos.Super Atjaunināts Enerģija-efektīva, spilgta gaisma ar ūdensizturīgu apgaismojums padara to ideāli āra vai iekštelpu izmantošanu.Specifikācija: Ieejas spriegums: AC220V(ES Spraudnis) Sīpolu daudzums: 20pcs Ūdensizturīgs: IP44 Spuldzes kalpošanas laiks: 10000 Stundas, kas Izstaro krāsa:balta/Warm White/Chageable Krāsu temperatūra: 2800k-3500k (Silti Balta); 6000k-6500k( Balts) Postenis materiāls: Vara & PVC Garums:6M Plug Type: ES Kontaktdakšu Pieslēgt līdz maks.15 Virzieni (100M) Pieteikumi: Terases String Gaismas & Ziemassvētku Dekoratīvie Gaismas & Holiday Lights & Jumta Gaismas, Kāzu fona,Viesnīcu un Restorānu ,Tirdzniecības, sadzīves, vitrīna, klubi, koncerti, karaoke, modes skates, deju zāli, skatuvi un tā tālāk. 1 Ja preces nav saņemtas, izmantojot Mūsu uz laiku piegādi, mēs jums atmaksāsim.

2, Ja neesat saņēmis jūsu preces vai, ja ir kāda problēma, kad jūs saņemtu preces, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lūdzu, neatveriet strīdu tieši, ja mēs nevaram atrisināt problemfor jums, tad jūs varat atvērt strīdu.Mums būs ļoti appriciated.

3, I, t ir pircēja pienākums skaidrs, cutoms un maksāt par importa nodevām, nodokļiem vai maksājumiem, lūdzam pievērst uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas, kā ātri, kā jūs varat, lai izvairītos no jebkādas aizkavēšanās sūtījumu.

4, Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu, adresi, tālruņa numuru, kas ir pareizi.

1, Ja produkti ir kāda problēma, lūdzu, sūtiet bildes vai video uz youtube vai par Dizainadienas.lv parādīt problēmu.Pārdevējs piedāvās daļēja vai pilnīga kompensācija saskaņā ar pierādījumu, kas nodrošina pircējam.

2, Ja produkti nav izmantoti, un jūs vēlaties, lai atdod to, lūdzu, nosūtīt to atpakaļ 7 dienu laikā, vai arī mēs pieņemam, ka produkti ir tikuši izmantoti.

A: cenas uzrādīja mūsu veikalā ir labākās cenas mēs varētu piedāvāt.Tas ir lētākais cenu, jūs varat saņemt.Tomēr, ja jūsu pasūtījuma daudzums ir vairāk nekā 10pcs(kopējais daudzums, par vienu secībā), jūs varat sazināties ar mums pirms maksājumu, mēs, iespējams, var ietaupīt piegādes izmaksas jums.

Par ļoti lielu pasūtījumu, mēs, protams, piedāvās dažas atlaides.

Lūdzu, sekojiet zemāk procesu, lai saņemtu atlaidi.

1. Formēt pasūtījumu pirmkārt, nav jāmaksā uzreiz.

2. Atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, daudzumu un piegādes metodi jūs vēlaties.

3. Mēs mainīt summu, par jums, cik ātri vien iespējams.

4. Nosūtīt maksājumu.

Q: Ko es varu darīt, ja es neesmu saņēmis paku uz ilgu laiku?

A: Ja izsekošanas informācija liecina, atstājis kontinentālās Ķīnas vai Honkongas, bet nav informācijas par jūsu vietējā pasta nodaļā, mājas lapā, sūtījuši, un tagad ir ceļā uz savu valsti, vai ieradās savā valstī, bet ne atjauninātu informāciju, kas saņemta no jūsu vietējā pasta nodaļā, vēl, lūdzu, esiet pacietīgi jāgaida.

Ja aizsardzības laiks ir mazāks par 10 dienām, bet jūs vēl joprojām neesat saņēmu sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt aizsardzību laiks, lai jūs, un mēģināt atrast iemeslu, lai aizkavēšanās un mēģināt atrisināt un pateikt jums jaunāko informāciju, kas mums ir.

Tagi: spuldzes string, vainags, akumulatora led string, vainags iela, vara vainags, led, ziemassvētku vainags led, dekors led, led garland, Brīvdiena
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Funkcija 2 led spuldzes string gaismas
Plug 220V ES Plug
Zīmola Nosaukums VBS
Skaits LED Spuldzes 20 LED spuldzes
Postenis Materiāls Vara & PVC
krāsa Silts balts/Balts/RGB
Funkcijas 4 bumbu spuldzes string gaismas
Funkcija 1 led string gaismas
funkcija 3 Pasaulē Spuldzes String Gaismas
Ūdensizturīgs IP44
Izmērs 6m/20ft
Forma PASAKU
Modeļa Numurs LED Globe Spuldzes Stīgu gaismas
Spriegums 220V
Vienuma Tips Krelles
Barošanas Avots AC

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti