Izpārdošana

€4.02

€5.30

1 Iestatiet 115 1 Skrūvgriezi Mini Precizitāti Skrūvgriezi Vairāku Datoru, DATORU, Mobilo Tālruni Remonts IZOLĒTAS Puses Mājās, Instrumenti,

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

【115 in 1 Multi Skrūvgriežu Komplekts] aicina Precizitāti skrūvgriežu komplekts var izmantot mājas ierīces, piemēram, tv, gaisa kondicionieri, ventilatori, ledusskapis, auto remonts un tā tālāk.To var arī izmantot, lai demontāža, un apkope mobilajiem telefoniem, digitālās kameras, pulksteņi, brilles, klēpjdatoriem un Nintendo spēļu konsole.Atbilst ikdienas vajadzībām, un katram klientam ir labākais risinājums jūsu instrumentu gadījumā.

【Pilnīgu Precizitāti Skrūvgriežu Komplekts] aicina Profesionālās 115-in-1-Multi-Magnētiskā Skrūvgriežu Komplekts maināmām precīzu manuālo rīku komplekts,ieskaitot magnētiskos rokturi,pagarinājuma vārpstas,īsā pastu,alumīnija sakausējumu pagarinājuma vārpstas,toolbox,pincetes,iPhone pin,piesūcekni,seglapu,lauznis, 98pcs skrūvi biti, magnetiser/demagnetizer, utt.

【Plašu piederumu klāstu, lai jūsu uzdevums] aicina mazos skrūvgrieži komplekts pieejams mīksto un cieto paplašinājumi par šauru stūri.Tas ir aprīkots arī ar antistatiska pincetes un neslīdošu silikona rokturi visu veidu gadījumos.

【Profesionālās materiāli, kas izgatavoti no kvalitāte ir garantēta] aicina galvas izgatavots no hroma vanādija ir cietība 55-60HRC.Skrūvgriezi galva ir magnētiskie, ar labu garantiju par kvalitāti un pielietojamību.

【Ar profesionālu uzglabāšanas kaste] aicina Remonta rīku komplekti ir aprīkoti ar uzglabāšanas kaste izgatavota no PP materiāla, kas ir triecienizturīgs.Noliktavas telpu, kas ir pietiekami izstrādāts, izvietojuma pozīcija un izmērs piederumi ir saderīgi, un gabali nav viegli nokrist.

Specifikācijas:

Nosaukums: 115 1 skrūvgriežu komplekts

Materiāls: Hroma vanādija sakausējuma tērauda

Iepakojumā: Portatīvie plastmasas box

Funkcijas: Piemērots uzturēšana un demontāža dažādas elektroniskās iekārtas, kameras/Televizori/datori/brilles/tabletes/klades/mazā sadzīves tehnika/drones un citas ikdienas uzturēšana un demontāža.

Paketē Iekļauts:

1* 115 1 Skrūvgriežu Komplekts

Tagi: spēle mini pc, ar roku rīku komplekts, embout, tālrunis labošanas rīks, vīrieši datoru, screwdriv komplekts, komplekts torx, grauzdēti skrūvgriežu komplekts, jakemy oficiālais, iestatiet tālruni, remonts, instrumenti,
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Aleekit
Materiāls Niķeļa-Hroma Sakausējuma Tērauds

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti