Izpārdošana

€11.70

€13.00

HDMI Audio signāla Nosūcējs Sadalītāja, lai SPDIF Optiskā RCA Stereo L/R Analogais Konvertors, Audio atdalītāju

Pievienot atsauksmi

Funkcijas: Audio Extractor Sadalītājs, kas izpaužas jūsu mājas kinoteātra sistēma ir izveidota un darbojas ar šo HDMI audio extractor.Tas notiek AV signālu no HDMI kabelis ļauj pieslēgt atsevišķus skaļruņus.Jūs varat arī pievienot dažas ārējiem skaļruņiem vai stereo vienība baudīt lielās skaņas.Savienojiet to ar TV, jūs saņemsiet pilnu augstas kvalitātes video.Ideāls mājas kino sistēmas.Atbalsta L/R 2 kanālu un 5.1 surround sistēmas.

Specifikācijas:

Materiāls:ABS Krāsa: Melna(Kā Attēlos parādīta) Izmērs: 9 * 6 * 2cm (L*W*D) Ieejas spriegums:DC 5V Ieejas: HDMI Izeja: HDMI + L/R, un SPDIF/Toslink optiskā Krāsu attēlu:30bit, 36bit Video izejas Atbalsts:1576i/1080P/1080i/720p/576p/ 480p/ 480 Pakete ietver:

1*Audio signālu 1 Nosūcējs*jaudas supplyCable

Par Kuģniecības:

1. Kuģis ar China Post .parasti ir par 10-35 darba dienu laikā .

2. Mēs kuģis pasaulē, izņemot gadījumus, APO/FPO adresi.Visi vienumi tiks sakārtoti piegāde vienas darba dienas laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

3. Kuģis ar Standarta Vienotas Likmes Kuģniecības Pakalpojumu,normālos apstākļos .Vairumā gadījumu, starptautiskie piegāde notiek ap 10-25 darba dienu laikā(gandrīz 1month).Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Mums būs atbildīgs par jebkādiem bojājumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu.

Īpaša Piezīme:

Tur var būt dažas krāsu atšķirības starp reālo objektu un attēlu, pateicoties gaismas un displejā.Lūdzu, lūdzu, saprast.Paldies!

Par Returens:

Ja prece ir bojāta, jūs varat atgriezt par kompensācijas vai apmaiņu 14 dienu laikā pēc saņemšanas.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas par atpakaļ nosūtītās preces.Mēs mijmaiņas par labu vienu pēc noliktavā, vai arī veikt atmaksāšanu.

Sazinieties Ar Mums:

1. Ja ir kādi jautājumi, Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu/TradeManager.Atbildi 24 stundām(Darba laiks no pirmdienas līdz svētdienai).

Atsauksmes:

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt p o s i iz barības atpakaļ ar mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Es?ll atstāt p o s itive barības atpakaļ, lai jūs pārāk.Un, ja jums nav apmierināt ar vienumu, kad jūs to saņem, tad pls nav?t jāuztraucas, vai jūs pls sazinieties ar mani, pirms aiziešanas barības atpakaļ, un es?ll sniegt jums Apmierinošus risinājumus.

Paldies meklē!

Tagi: splitee hdmi 4k, loka audio extractor hdmi, hdmi un vga splitter, 2.0 hdmi splitter, hdmi audio extractor usb, rca sadalītāja y, analoge optisko pārveidotāju, HDMI, divu monitoru sadalītājs, rca spdif
Svars 180g
Savienotājs A HDMI
Izmērs 9 * 6 * 2cm
Ārējo Barošanas Avotu No
Modeļa Numurs Audio signāla pārveidotājs
Savienotājs B HDMI
Zīmola Nosaukums BaiTang
Iepakojums
Veids Audio atdalītāju
Pastiprinātājs No
Dzimums Vīriešu-Sieviešu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti