Izpārdošana

€5.58

€7.16

Ieroču Tīrīšanas Komplekts Universālu Ieroci Medību ieroci Tīrīšanas Neilona Suku Izvēlēties Taktikas Šautene, Pistole ieroču Tīrīšanas Komplekts izvēlēties ieroci Rīks

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Materiāls: nerūsējošais tērauds + tērauda stieples + plastmasas

Produkta izmērs: 20 * 9 * 3cm

Produkta svars: 0.18 kg

Produkta iespējas:

1: 3 otas un 6 rīkiem: katram tīrīšanas komplektā ietilpst 3 otas un 6 instrumenti.Trīs veidu divcokolu birstes ir misiņa, tērauda un neilona.Pieci tīrīšanas instrumenti ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un viens ir izgatavota no neilona.

2: Sukas no dažādiem materiāliem: multi-funkcionālas attīrīšanas funkciju, gan lieliem, gan maziem vadītāji var tīrīt dažādas grūti sasniedzamās vietās.Double-kas noslēdzās pick ir ideāli piemēroti profilēšanai netīrumiem un atlikums no grūti pieejamām vietām.Mīksta neilona sukas un misiņa birstes ir svarīgi instrumenti, tīrīšanas visām iekārtām.Tērauda sukas, var izmantot īpašos gadījumos.

3: dažādas formas un dažādas formas dubultās devās instrumenti ir ideāli piemēroti profilēšanai netīrumus un nosēdumus grūti sasniedzamās vietās.

Iepakojuma saraksts: uzglabāšanas soma + deviņi komplekti

Tagi: šautene ieroci, atlas divkājis, militāro šautenes, c medību piederumi, rotaļlietu ierocis, rifl, lode gaisa šautene medības, ieroči pistole, lielgabals metāla pistole, mosin nagant
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Ieroču Tīrīšanas Komplekts
Zīmola Nosaukums Balight

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti