Izpārdošana

€3.91

€6.52

FMFXTR Velosipēdu Stūres Cilmes Velosipēdu Cilmes 31.8 MM Velosipēdu Velosipēdu Daļām, Bicicleta 5 Krāsas Velosipēds Stūres Cilmes kalšanas + oglekļa

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Izturīgs materiāls: produkts ir izgatavots no alumīnija sakausējuma ar metālisku spīdumu uz virsmas, kas ir drošs kvalitātes un izturīgas.

2. Izliektās meistarība: produkti ir izgatavoti smalki, līkne pie apaļā caurumā no stāvvada ir skaista, forma ir skaists, un tur ir daudz krāsas, lai izvēlētos no.

3. Viegli uzstādīt: produkts ir velo aksesuāru, viegli uzstādīt un demontēt, piemēroti kalnu velosipēdiem un ceļa motocikli.

Apraksts:

Šis produkts ir velosipēdu alumīnija sakausējuma standpipe ar mazo un izsmalcinātu formu.Tā ir izstrādāta ar dobu forma, kas ir maza un pārnēsājamo, un ir izturīga.

Specifikācijas:

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Izmērs: 45*30mm

Svars: 125g

Paketē Iekļauts:

1* Velosipēdu standpipe

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: mtb pedāļi purple kalnu velosipēds, Oglekļa Šķiedras, stūres mtb, milzu oglekļa kāts ceļu velosipēds, pro oglekļa kāts, velosipēdu daļām, liela, potenc, oglekļa stūres mtb, mtb cilmes, aero oglekļa kāts
Dakša Skavas Diametrs 28.6 mm
Materiāls AL60613D kalšanas + oglekļa
Izcelsme DE(Izcelsmes valsts)
Augstums 36 - 45 mm
Stūres Skava Diametrs 31.1 - 32,5 mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti